Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Termalci brez možnosti proti Laščanom


Ekipa košarkarjev Term Olimia je v četrti tekmi kvalifikacij za prvo ligo gostila favorizirani laški Zlatorog, ki je iz Obsotelja odnesel visoko zmago.

Podčetrtani so bili enakopraven nasprotnik gostom prve štiri minute, ko so vodili z 9:7. Kasneje je Laščanom stekel met od daleč, domači pa so vedno težje našli rešitev za gostujočo obrambo. Na polovici druge četrtine je bil izid 24:30, potem pa je zlatorogovcem v dveh minutah uspela serija 11 točk. Ob polčasu je Pipanova četa vodila za 18.

Sredi tretjega dela so gostje vodili že za 25 točk, a so Podčetrtani zmogli malce zagroziti nasprotnikom in zaostanek zmanjšali na 17. Sledil je protiudar gostov, ki so pred zadnjo četrtino vodili za 23 točk. V zadnjem kvartalu je razlika narasla za nadaljnjih 9.

Gostje so bili pri metu z razdalje zelo uspešni, saj so zadeli 13 od 25 poskusov za tri točke.

Terme Olimia Podčetrtek : Zlatorog Laško 54:86 (17:25, 9:19, 14:19, 14:23)
Cerkovnik 11, …

Tihomir Tabak, trener Term Olimia Podčetrtka: Današnje tekme enostavno nismo odigrali na takšnem nivoju, da bi lahko bili konkurenčni Laščanom. Zlatorog je bila danes predober nasprotnik, mi pa nismo našli načina, da se jim zoperstavimo. Laščanom iskreno čestitam za zasluženo in zanesljivo zmago.”

Aleš Pipan, trener Zlatoroga Laško: “Čestitke fantom za zasluženo zmago! Od začetka do konca tekme smo igrali skoncetrirano in z glavo ter z dobro, agresivno obrambo kontrolirali celotno srečanje.”

V soboto termalce čaka tekma v Sežani.

koncert-tanja-zagar-klik