Prireditev ob dnevu žena in materinskem dnevu z Modrijani v Rogaški Slatini 2018 (foto, video)

17. 3. 2018 19:02

V četrtek, 15. marca, je v dvorani Kulturnega centra Rogaška Slatina pod okriljem Občine Rogaška Slatina potekala prireditev ob dnevu žena in materinskem dnevu.

rs2

Prireditev v do zadnjega kotička napolnjeni dvorani je s humornimi vložki povezoval stand up komik Aleš Novak, za program pa so poskrbeli učenci I., II., in III. OŠ Rogaška Slatina. Za njimi je Aleš Novak na nekoliko humoren način na oder povabil župana mag. Branka Kidriča, ki je ob pogledu na zbrane v dvorani z velikim veseljem pozdravil vse prisotne, se dotaknil trenutno največjih investicij, ki bodo pomembno vplivale na različne starostne skupine in tudi interesne skupine ljudi, nato pa se je dotaknil pomembnosti odnosov, ki so v življenju najpomembnejši.

Ob koncu govora je kar sam na oder povabil glasbene goste, in sicer Modrijane, ki so se povabilu z veseljem odzvali, prav tako pa so razumeli finančne okvirje organizacije prireditve, za kar se jim je mag. Kidrič prav posebej zahvalil.

V zadnjem delu programa so kot že rečeno, Modrijani zasedli oder ter na željo obiskovalcev, oziroma bolje rečeno obiskovalk v dvorani, zaigrali kar nekaj viž ter se s tem poklonili ženskam ob njihovem prazniku ter seveda tudi vsem ostalim v dvorani, ki so se prireditve udeležili.

Izseke prireditve si oglejte v videu.

Še fotogalerija:

K. C.

tesla-klik

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
213 queries in 1,806 seconds.