Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

5 medalj na odprtem prvenstvu Slovenije


V soboto je bilo v organizaciji Karate zveze Slovenije v Laškem v dvorani Tri lilije karate tekmovanje Slovenia Open 2018. Na njem je nastopilo 406 tekmovalcev z 58 klubov in 11 držav. Za karate klub Kozjansko in Obsotelje je nastopilo 7 tekmovalcev, en član pa je nastopil za reprezentanco Slovenije.

Nastopali so naslednji: Ana in Lea Bele, Vinko Juraja, Grega Zbil, Filip Lotrič, Jakob Žumer, Luka Bele in Bor Hartl. Skupni izkupiček je bil pet medalj, tako v katah kot v športnih borbah.

V katah je v kategoriji najmlajši slavil Vinko Juraja. Kategorijo višje, kata malčki, je drugo mesto osvojil Filip Lotrič. Prav tako je bil drugi Luka Bele v kategoriji dečki. V športnih borbah sta tretji mesti osvojila Luka Bele v kategoriji dečki do 40 kg in Jakob Žumer v kategoriji dečki nad 40 kg. Za slovensko reprezentanco je nastopil Bor Hartl in je v kategoriji kata seniorji nad 16 let premagal vse svoje nasprotnike in osvojil odlično 1. mesto.

karate_lasko_marec_2018_zapisnikarjiNastopili so tudi Ana, Lea Bele ter Grega Zbil, ki pa ta dan niso dosegli vidnejše uvrstitve.

Poleg nastopajočih je imel KKKO tudi tri predstavnike našega kluba, ki so sodelovali in pomagali pri zapisnikarski mizi na posameznem borišču. S tem so prispevali k dobrem poteku in organizaciji tekmovanja. To so bili: Matic Petauer, Suzana Ravnikar in Žan Lesnika.