Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v Kino Šmarje: Čebelica Maja, Oblika vode, Fantomska nit, Zadnji ledeni lovci, Rdeči vrabec – brezplačne vstopnice


Šmarski kino sodi med najpriljubljenejše v celjski regiji. Dvorana z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.

V prihajajočih dveh tednih si boste lahko ogledali:

Sreda, 28. februarja ob 16. uri: ČEBELICA MAJA: MEDENE IGRE (animirani družinski)

Ko vedno preveč zagnana in navihana Maja (v slovenščini ji glas posoja Maša Tiselj) nehote v zadrego spravi cesarico Zumtropolisa, se mora spajdašiti s skupino odpadniških žužkov in tekmovati na Medenih igrah. Da reši svoj čebelnjak, se bo morala podati onkraj meja svojega doma in spoznati nove prijatelje ter nove nasprotnike, ob katerih jo čakajo velike preizkušnje.

Na srečo ji bodo ob strani zvesto stali njen previdni prijatelj Vili (Matevž Müller), ljubki, četudi nerodni mravlji Arnie (Igor Potočnik) in Barnie (Miha Rodman) ter njen zaupanja vredni svetovalec, kobilica Flip (Jernej Kuntner).Glasove so likom v izvirniku posodili Coco Jack Gillies, Benson Jack Anthony, Richard Roxburgh in Justine Clarke, pri slovenski sinhronizaciji pa so sodelovali še Miroslava Berginc, Marjan Bunič, Lucija Grm, Lija Pečnikar, Nina Kaludjerović in drugi.

 

Petek, 2. marec ob 20h: FANTOMSKA NIT (drama)

Reynolds Woodcock je ugleden modni oblikovalec, ki skupaj s sestro Cyril vodi modno hišo The House of Woodcock, v kateri se oblači londonska aristokracija 50. let. Čeprav je modni oblikovalec že prestopil prag zrelih let je ljubezen do mlade in odločne Alme tista, ki zmoti in pretrese njegovo utečeno in previdno ukrojeno samsko življenje.

Sobota, 3. marec 2018, ob 19:00: OBLIKA VODE (domišljijska romantična drama)

Baltimore, leto 1962. Elisa je nemo, vase zaprto dekle, ki dela kot čistilka v skritem, močno varovanem vladnem laboratoriju. Njeno življenje se za vedno spremeni, ko v poslopju odkrije strogo zaupno skrivnost: luskasto bitje iz južne Amerike, ki ga je oblast zaprla v akvarij daleč od oči javnosti. Elisa s svojim novim prijateljem postopoma razvije tesno vez, kar pa jo izpostavi veliki nevarnosti.

Sobota, 10. marec 2018, ob 17:00: ZADNJI LEDENI LOVCI (dokumentarni film)

Film pripoveduje zgodbo o trenutni generaciji inuitskih lovcev na vzhodni Grenladniji in predstavlja zadnje poglavje v njihovi dolgi in bogati zgodovini. Vzdolž 20.000 km dolge obale vzhodne Grenlandije poseljuje približno 4.500 prebivalcev. To območje je eno najredkeje poseljenih krajev na Zemlji. Zaradi izolacije, ki jo je povzročila ledena kapa, na območju vzhodne Grenlandije ni bilo kolonizacije, prav tako je bilo to območje neznano vsem, ki so zunaj lokalnega prebivalstva. Kljub temu je v zadnjih petih generacijah »moderni« svet le vstopil tudi na vzhodno Grenlandijo. Zato se je bila v preteklih 100-ih letih populacija vzhodne Grenlandije primorana spopasti z dramatičnimi spremembami. Svet Inuitov se namreč spreminja s svetlobno hitrostjo.

Sobota, 10. marec 2018, ob 19:00: RDEČI VRABEC (triler)

Dominika Egorova (Jennifer Lawrence) je marsikaj. Je predana hči, ki bo svojo mamo zaščitila za vsako ceno, je prima balerina, ki je svoj um in telo pripeljala do absolutne meje in je strokovnjakinja v zapeljevanju in manipulaciji. Ko mora zaradi poškodbe prenehati s svojo kariero, jima skupaj z mamo grozi temna in negotova prihodnost. Dominiki je zaradi nesrečnega spleta okoliščin naročeno, da se proti svoji volji prijavi v “šolo za Vrabce”, rusko tajno obveščevalno službo, ki mlade in izjemne ljudi pripravi do tega, da svoje telo in um uporabljajo kot orožje. Po tem, ko opravi perverzen in sadističen proces rekrutacije, Dominika postane najnevarnejši Vrabec kar jih je kdaj bilo. Naročeno ji je, da zavede mladega agenta CIE Nathaniela Nasha (Joel Edgerton), kar jo spravi v nemogoč in nevaren položaj ter ogrozi oba naroda. Film je posnet po knjižni uspešnici s seznama New York Timesa.

S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Tudi letos članom naše strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo po 8 vstopnic za posamezno kino predstavo brezplačno. Pridružite se nam brezplačno in naročite brezplačne vstopnice:

kino_smarje_polovicka