Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: Ves denar sveta, Palčki pomagalčki, Van Goghova skrivnost, Petdeset odtenkov svobode -brezplačne vstopnice


Šmarski kino sodi med najpriljubljenejše v celjski regiji. Dvorana z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.

V prvi polovici februarja si boste lahko ogledali:

Petek, 2. februar 2018, ob 20:00: VES DENAR SVETA (kriminalka, zgodovinski misterij)

Film pripoveduje o ugrabitvi šestnajstletnega JohnaPaula Gettyja III. (Charlie Plummer, Lean on Pete) in o tem, kako skuša njegova obupana mati Gail (Michelle Williams, Manchester By the Sea) prepričati njegovega dedka, milijarderja Gettyja starejšega (Christopher Plummer, The Man Who Invented Christmas), da plača odkupnino. Možakar se nikakor ne da prepričati, ugrabitelji pa so čedalje bolj nasilni in postavljajo čedalje bolj muhaste zahteve. Ker življenje njenega sina visi na nitki, Gail sklene nepričakovano zavezništvo z Gettyjevim svetovalcem (Mark Wahlberg, Bostonski heroji) in se njim poda v tekmo s časom, ki na koncu razkrije, kako resničnejša in bolj večna je ljubezen od denarja.

Sobota, 3. februar 2018, ob 19:00: Z LJUBEZNIJO, VINCENT: VAN GOGHOVA SKRIVNOST (animirana biografska kriminalka)

Francija, poletje 1891. Pegasti in brezciljni mladenič Armand Roulin od očeta, poštarja Josepha Roulina, prejme pismo z napotkom, naj ga lastnoročno dostavi v Pariz. Odnesel naj bi ga bratu očetovega prijatelja Vincenta van Gogha, ki naj bi bil ravno naredil samomor. Armand nad nalogo ni preveč navdušen: očetovo znanstvo z Vincentom, tujim slikarjem, ki si je odrezal uho in so ga zaprli v lokalno umobolnico, ga spravlja v zadrego.

Z ljubeznijo, Vincent: Van Goghova skrivnost je prvi v celoti v olju naslikan celovečerni film. Izjemno življenjsko zgodbo Vincenta van Gogha prenese na platno z oživljanjem njegovih platen. Vsaka od 65.000 sličic filma je oljna slika. Ročno jih je naslikalo 125 profesionalnih slikarjev, ki so se produkciji filma v studiih na Poljskem in v Grčiji pridružili z vsega sveta. Enako izjemna kot Vincentove genialne umetnine pa sta bila tudi njegovo strastno, nesrečno življenje in skrivnostna smrt.

Iz prve roke
Upodabljanje pristnih človeških občutij na človeškem obrazu je bilo v animaciji vselej izziv, zato v večini najboljših animiranih filmov nastopajo nečloveški liki ali pa zelo poenostavljeni človeški liki v stripovskem slogu. Praktični razlog pa je tudi ta, da s snemanjem igre živih igralcev v nekaj dneh dobite rezultat, za katerega bi se v animaciji trudili več mesecev. Do predstavitvenega napovednika nismo bili prepričani, ali bo naša tehnika delovala. Šele ko smo videli rezultate prvega grobega, nizkoproračunskega poskusa, sem vedel, da smo na pravi poti.
– Hugh Welchman

Sobota, 10. februar 2018, ob 10:00: PALČKI POMAGALČKI (animiran)

Tudi vrtni palčki niso več, kar so bili nekoč. Ko deklica Chloe odkrije, da v njeni novi hiši vrtni palčki niso, kar se je zdelo, da so, se mora odločiti, kaj bo naredila. Palčki se namreč borijo proti zlobnežem, ki prihajajo iz druge dimenzije.

Sobota, 10. februar 2018, ob 19:00 in ponedeljek, 12. februar 2018, ob 19:00: PETDESET ODTENKOV SVOBODE  (drama)

Anastasia Steele in premožni ter uspešni poslovnež Christian Grey v zadnjem delu trilogije končno dahneta usodni “da”. Mladoporočenca se odpravita v Evropo na medene tedne polne strasti, toda sredi ljubezenske idile nepričakovano udari tragedija in zdi se, da se bodo uresničile Anine najhujše bojazni.

S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Tudi letos članom naše strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo po 8 vstopnic za posamezno kino predstavo brezplačno. Pridružite se nam brezplačno in naročite brezplačne vstopnice:

kino_smarje_polovicka