Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: To so gadi, 12 pogumnih, Čebelica Maja, Fantomska nit


Šmarski kino sodi med najpriljubljenejše v celjski regiji. Dvorana z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.

Zadnji februarski vikend si boste lahko ogledali:

Petek, 23. februar 2018, ob 20:00: TO SO GADI (družinska komedija)

Po 41. letih zopet v kinu Šmarje pri Jelšah!

Štebe je vdovec in po poklicu voznik, ki ima pet sinov. Gospodinji jim Rozi. Fantje s svojimi malimi šalami in deškimi nagajivostmi spravljajo v obup vso malomeščansko sosesko. Zato jih zmerjajo z “gadi”. Rozi kar naprej grozi, da jih bo zapustila in tudi končno odide na Dolenjsko. Prav takrat, ko Rozi odide, jo obišče nečakinja Meri, ki se v hišo celo vseli. Meri ne more nadomestiti Rozinih gospodinjskih sposobnosti. Za Meri se začne zanimati Štebetov prijatelj Tone. Toda Meri je vedno manj doma, o tem pa Tone nič ne ve. Štebetovi vedno bolj pogrešajo Rozi. Toda Tone Rozi pozna in uredi, da se vrne. Vsi so presrečni in tudi Meri razkrije svoja “skrivna pota”: hodila je v šolo in tako postala voznica mestnega avtobusa.

Sobota, 24. februar 2018, ob 19:00: 12 POGUMNIH (akcijska zgodovinska drama)

Gre za resnično zgodbo o enoti Ciinih agentov in pripadnikov posebnih enot ameriške vojske, ki so se spopadli s Talibani v Afganistanu. Uspeli so poraziti talibanske nasprotnike in končno osvoboditi drugo največje afganistansko mesto, kar je bilo ključno za osvoboditev regije iz pesti Talibanov.

Sreda, 28. februarja  ob 16. uri: Čebelica Maja: Medene igre (animirani družinski)

Ko vedno preveč zagnana in navihana Maja (v slovenščini ji glas posoja Maša Tiselj) nehote v zadrego spravi cesarico Zumtropolisa, se mora spajdašiti s skupino odpadniških žužkov in tekmovati na Medenih igrah. Da reši svoj čebelnjak, se bo morala podati onkraj meja svojega doma in spoznati nove prijatelje ter nove nasprotnike, ob katerih jo čakajo velike preizkušnje.

Na srečo ji bodo ob strani zvesto stali njen previdni prijatelj Vili (Matevž Müller), ljubki, četudi nerodni mravlji Arnie (Igor Potočnik) in Barnie (Miha Rodman) ter njen zaupanja vredni svetovalec, kobilica Flip (Jernej Kuntner).Glasove so likom v izvirniku posodili Coco Jack Gillies, Benson Jack Anthony, Richard Roxburgh in Justine Clarke, pri slovenski sinhronizaciji pa so sodelovali še Miroslava Berginc, Marjan Bunič, Lucija Grm, Lija Pečnikar, Nina Kaludjerović in drugi.

Petek, 2. marec ob 20h: Fantomska nit (drama)

Reynolds Woodcock je ugleden modni oblikovalec, ki skupaj s sestro Cyril vodi modno hišo The House of Woodcock, v kateri se oblači londonska aristokracija 50. let. Čeprav je modni oblikovalec že prestopil prag zrelih let je ljubezen do mlade in odločne Alme tista, ki zmoti in pretrese njegovo utečeno in previdno ukrojeno samsko življenje.