Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 6. 2. 2018 (zloraba plačilne kartice, kradli gasilne aparate in nafto)


31. 1. 2018, Dobovec pri Rogatcu

Policisti so bili obveščeni o kršitvi Javnega reda in miru do katerega je prišlo med sorodniki. Med kršitvijo so bile izrečene žaljivke in grožnje, zato se bo moral kršitelj za storjen prekršek zagovarjati pri prekrškovnemu organu.

31. 1. 2018, Kostrivnica

Omenjenega dne so policisti PP Rogaška Slatina so ustavili voznika osebnega avta za katerega se je v postopku izkazalo, da v cestnem prometu vozi vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljena. Vozilo so policisti zasegli, kršitelj pa se bo za storjen prekršek zagovarjal na pristojnem sodišču za prekrške.

1. 2. 2018, Rogaška Slatina

Na policijsko postajo je prišla občanka, ki je podala zapisnik za kaznivo dejanje, saj je neznani storilec z njeno plačilno kartico Visa preko PayPala opravil transakcijo za 44,29 EUR ter jo tako oškodoval. Po zbranih obvestilih bodo policisti zoper storilca podali kazensko ovadbo.

2. 2. 2081 Rogaška Slatina

Neznani storilec je izvršil kaznivo dejanje tatvine gasilnih aparatov v garažni hiši v Rogaški Slatini. Policisti zbirajo obvestila in bodo po zaključku zoper storilca podali kazensko ovadbo na ODT Celje.

5. 2. 2018, Gabernik

Policisti so bili obveščeni o vlomu v gradbeni kontejner v Gaberniku. Ugotovili so, da je neznani storilec v času od petka dne 2. 2., pa do prijave vlomil v gradbeni kontejner in odtujil orodje. Prav tako je odtujil večjo količino nafte, ter lastniku povzročil za okoli 600 evrov materialne škode. Ko bodo policisti zbrali vsa obvestila, bodo poslali kazensko ovadbo na pristojno sodišče.