Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Kvartet Pušeljc dvakrat napolnil dvorano v Šmarju (foto, video)


Kvartet Pušeljc, katerega člani so štirje mladi fantje, trije z občine Šmarje in eden z občine Šentjur, so ob valentinovem pripravili prvi samostojni koncert z naslovom Pušeljc ljubezni. Ker so koncert razpisan za ob 18. uri zelo kmalu razprodali, so se odločili, da pripravijo še drugega ob 15. uri in tudi na tem koncertu je bila dvorana Kulturnega doma Šmarje do dobra napolnjena.

ki1-2

Fantje so skozi sklope koncerta v goste povabili tudi glasbene goste, med drugim Melito Bevc, ki ni bila le pevska gostja, ampak je mama polovici Kvarteta, zbranim je zapela Ana Ferme, skupina Kvarta, zaigrali in zapeli so člani skupine Sekstakord, za povezovalne niti večera in popoldneva pa je poskrbel Aleš Novak, ki je s svojimi humornimi vložki nasmejal občinstvo.

Kvartet Pušeljc se je na tokratnem koncertu predstavil s slovenskimi in tujini ljubezenskimi pesmimi, predstavili so se v narodno zabavni preobleki ter v dalmatinski in s tem dokazali, da jim vse zvrsti odlično gredo iz grl, s tem pa pričarali čudit glasbeni Pušeljc ljubezni, ki so ga ob koncu zaključili tako kot se spodobi, s skupno pesmijo vseh nastopajočih ter s pesmijo Pušeljc pač mora bit.

Kako je bilo na koncertu si oglejte v videu in fotogaleriji.

K. C.