Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Karate klub, ki deluje v štirih krajih Kozjanskega, žanje uspehe


Naslednji torek bo na Polzeli slavnostni dogodek ob podelitvi nagrad karateist leta 2017. Na tem dogodku bodo podelili priznanja pokalnim zmagovalcem, klubom in karateistom prejšnjega leta v različnih starostnih kategorijah.

V letošnjem letu je imel Karate klub Kozjansko in Obsotelje kar tri pokalne zmagovalce. Ti so: Vinko Juraja (kate, najmlajši), Grega Zbil (kate, malčki) in Jan Hartle (kate mladinci in skupno).

V skupnem seštevku je KKKO dosegel 7. mesto med 63 klubi, poleg omenjenih pa so k skupnemu uspehu pripomogli še: Ana in Lea Bele, Filip Lotrič, Jakob Žumer, Luka Bele, Žan Luka Lesnika in Bor Hartl.

Trener Miha Romih ob tem dodaja, da je to še en dokaz, da so klub z bogato tradicijo, odlično ekipo ter da se lahko kosajo z najboljšimi v Sloveniji in tudi izven meja. “Seveda pa v klubu niso najpomembnejši rezultati, saj poudarek damo na vseh možnih segmentih načina trenirana. Tako gojimo in treniramo vse možne ciljne skupine kot so rekreativna skupina, tekmovalna skupina, osebe s posebnimi potrebami itd. Pomembno je zdravo gibanje vseh aktivnih članov ne glede na spol in starost. To nas dela še močnejše. Držimo se načela zdrav duh v zdravem telesu,” zaključuje Romih.

Dodajmo, da pri KKKO delujejo na štirih lokacijah (Rogaška Slatina, Kozje, Podčetrtek, Šmarje pri Jelšah).