Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Golte, kjer so doma neokrnjena narava, alpski svet in doživetja brez meja


golteNad eno najlepših alpskih dolin, ki jo obdajajo beli vrhovi in zeleni gozdovi, boste lahko v miru uživali v nepozabnih doživetjih.

Smučišče Golte se nahaja na nadmorski višini med 1.250 in 1.573 metrov nadmorske višine in se razteza na okoli 50 hektarjih razgibane narave.

Smučišče za vse vrste smučarjev in z najdaljšo nihalko v Sloveniji

Dobrih 12 kilometrov smučarskih prog je prilagojenih vsem vrstam smučarjev, od katerih je 4,4 kilometre modrih prog, 7,4 kilometre rdečih in slab kilometer prog črne barve za najzahtevnejše smučarje.

golte-cable-carNa smučišču je na voljo 7 naprav – poleg nihalke še 3 sedežnice, 2 vlečnici ter otroški poligon s tekočim trakom.

Dostop do smučišča je možen z nihalko Žekovec, ki je tudi najdaljša nihalka v Sloveniji ali po asfaltirani panoramski gorski cesti. Dostop z nihalko je vsekakor enostavnejši in hitrejši in je že vključen v ceno vozovnice.

Šola smučanja, zabava in razvajanje

sola-smucanja-beli-zajecTik ob smučišču se nahaja otroški poligon, kjer otroci pričenjajo svoje prve zavoje. Šola smučanja Beli zajec je najbolj navihana šola smučanja in deskanja na snegu, z dolgoletno tradicijo in strokovno izobraženimi učitelji smučanja.

V času zimske sezone tam potekajo različni zabavni dogodki na smučišču in v kočah ob smučišču, kjer se lahko v najljubši družbi veselite v ritmih dobre jedače, pijače in glasbe.

wellness-center-nad-oblakiZa regeneracijo po smučanju pa izberite razvajanje v Wellnessu centru nad oblaki, kjer se lahko sprostite v turški, finski, infrardeči in bio savni.

Poleg dveh prostorov za počitek, vam je na voljo še masažni bazen in doživljajski tuši. Številni tretmaji, masaže in nege telesa poskrbijo, da sprostite telo, um in duha.

Doživite živahno smučarsko in deskarsko središče v Sloveniji. Vzdušje na Golteh je vedno veselo in prijazno.

Za več informacij obiščite spletno stran smučišča Golte (klik) ali jih spremljajte na njihovi facebook strani (klik).

celje-oglas