Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Napovedujemo: 50 najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja v letu 2017


50-najvplivnejsih-kio-napovedJanuarja na Kozjansko.info tradicionalno objavimo izbor petdesetih najuspešnejših, najvplivnejših in najuglednejših ljudi, ki izvirajo z območja Kozjanskega in Obsotelja, oziroma tu živijo.

S pomočjo lestvice 50 najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja, ki jo na Kozjansko.info pripravljamo že  deveto leto, bomo pogledali, kakšne zgodbe je leto 2016 pisalo našim vplivnim rojakom.

Uredniška ekipa Kozjansko.info njihova dejanja, aktivnosti, dogajanja … spremlja skozi vse leto. Predstavili vam jih bomo v seriji poglobljenih člankov, ki jih bomo objavili v naslednjih dneh.

Preden vam dokončno zaupamo, kdo so naši rojaki, ki so zaznamovali lokalno okolje, Slovenijo, svet, navedimo nekaj zanimivih podatkov.

PONOVNO MENJAVA NA VRHU

Kljub konstanti rasti prometa in dobička njegovega podjetja, Franc Jager po oceni ekipe Kozjansko.info ni več najvplivnejši Kozjanskega in Obsotelja. Kdo ga je prehitel, naj ostane skrivnost, kot tudi to, kdo je najvišje uvrščeni novinec. Za zdaj vam zaupamo le, da je na našo lestvico prvič uvrščenih šest uspešnih rojakov, od tega dva športnika in dva podjetnika ter  kmetovalec in komik. Po nekajletni odsotnosti se na lestvico vračajo trije povratniki.

Iz lestvice so se letos poslovili: trije podjetniki (ne zaradi poslovnih izgub, temveč zaradi večjega uspeha drugih), dve novinarki (ena z opravičljivim, druga z neopravičljivim razlogom), športnik (slabša sezona),  akademik, sopranistka in diplomat (imeli so nekoliko bolj mirno leto, brez večjih prebojev)

Toliko za zdaj. Za osvežitev spomina si morda oglejte prvo lestvico najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja iz leta 2009 in seveda tisto z vplivnimi iz leta 2016 ki smo jo objavili lani.

Kdo so najvplivnejši ljudje Kozjanskega in Obsotelja v letu 2016, boste izvedeli v naslednjih dneh.