Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Župan Misja se je srečal s starejšimi občani (foto, video)


Župan občine Podčetrtek Peter Misja se vsakoletno ob koncu leta spomni na starejše občane in jih povabi na tradicionalno srečanje, kjer dan ob izteku leta preživi skupaj z njimi. Tudi letos je prednovoletno srečanje potekalo v Večnamenski dvorani Podčetrtek, kjer so za kulturni program poskrbeli otroci vrtca Podčetrtek in Pristava ter učenci OŠ Podčetrtek.

starejsi1Letošnje srečanje župana s starejšimi občani je potekalo že osmo leto zapored. Župan Misja je toplo sprejel starejše občane, nato pa jim namenil nekaj besed. Izpostavil je številka pomembna priznanja, katerih prejemnik je bil Podčetrtek ter še posebej izpostavil zadnje priznanje, ki so ga Podčetrtku prinesli krajani, ki so izpolnili anketo Eko dežele o zadovoljstvu in kakovosti življenja v Podčetrtku. V Podčetrtku se trudijo, da skrbijo za vse generacije in kot rad izpostavi Misja, je poskrbljeno tako za najmlajše, ki imajo odlične pogoje že v vrtcu, kot starejše, za katere je bila urejena dislocirana enota Doma upokojencev, ki pa bo v prihodnje dobila še nekaj novih prostorov. Misja je izpostavil še največje investicije in poudaril, da se tudi v prihodnje obeta veliko investicijsko leto.

starejsi2

Poleg župana Misje je zbrane nagovoril še predsednik Društva upokojencev Podčetrtek Alojzij Kajba, ki se je zahvalil županu, da se vsakoletno potrudi in pripravi srečanje starejših občanov, saj je to odlična priložnost, da se starejši skupaj dobijo in se podružijo.

Ker pa je zelo pomembno tudi medgeneracijsko sodelovanje se vsakoletno povabilu na srečanje odzovejo tudi učenci in otroci vrtca Podčetrtek in Pristava, ki poskrbijo za kulturni program s katerim prinesejo toplino v srca starejših.

Poglejte si video in fotografije s srečanja.

Še fotogalerija:

K. C.