Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: Košarkar naj bo, Prava nota 3, Kabinet čudes, Koko in velika skrivnost, Čudo, Bikec Ferdinand, Jumanji – brezplačne vstopnice


images_slike3_ured5_smarje_kino-smarje1Šmarski kino sodi med najpriljubljenejše v celjski regiji. Dvorana z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.

V prihajajočih prazničnih dneh si boste lahko ogledali:

Petek, 22. december 2017, ob 08:30 in ob 10:15: KOŠARKAR NAJ BO  (družinski, OŠ predstava)

Osrednji junak je nerodni Ranta (“tako velik, da bi lahko žirafam kravate zavezoval“), ki ga učitelj telovadbe Salta povabi v košarkarsko ekipo. Pri vseh šolskih in obšolskih dogodivščinah ga spremlja in spodbuja duhoviti prijatelj Smodlak. Iz lene nerode počasi postane vztrajen športnik, zvest prijatelj in privlačen fant.

 

Petek, 22. december 2017, ob 19:00: PRAVA NOTA 3 (glasbena komedija)

Igrajo:

Barden Bellas so ravno končale kolidž, vsaka na svoj način išče mesto pod soncem, vse pa ugotavljajo, da je težko denar za življenje služiti zgolj s svojim glasom. Dokler spet ne združijo moči in se skupaj ne odpravijo v Evropo.

 

Sobota, 23. december 2017, ob 19:00: KABINET ČUDES (drama, misterij, družinski)

Deklica leta 1927 pobegne od doma v New Jerseyju in se odpravi na Manhattan v upanju, da bo našla nekoga, ki je bil pomemben del njene preteklosti. Gluh deček, ki ga je prizadela osebna tragedija, petdeset let pozneje naleti na družinsko sled. Ta ga spodbudi k begu iz podeželske Minnesote v New York. Ko ju pustolovščine vodijo na nenavadne in neznane kraje, se njuni zgodbi o odkrivanju po dolgoletnem molku in obžalovanju najdeta v očarljivi simetriji.

 

Sreda, 27. december 2017, ob 17:00: KOKO IN VELIKA SKRIVNOST (animirana pustolovska komedija)

Kljub temu, da njegova družina že več generacij vztrajno prepoveduje ukvarjanje z glasbo, Miguel vseeno sanja o tem, da bi postal odličen glasbenik, kot je njegov idol Ernesto de la Cruz. V obupanih poizkusih pokazati svoj talent, se Miguel po nizu skrivnostnih dogodkov znajde v fantazijsko pisanem svetu mrtvih. Medtem spozna šarmantnega prevaranta Hectorja in skupaj se odpravita na veličastno potovanje odkrivanja prave zgodbe o zgodovini Miguelove družine.

 

Sreda, 27. december 2017, ob 19:30: ČUDO (drama)

August Pullman se je rodil s hudo deformacijo obraza. Do desetega leta ni hodil v šolo, ampak je imel zaradi številnih zahtevnih operacij in dolgotrajnih okrevanj pouk doma. Z vstopom v peti razred osnovne šole je zdaj njegova edina želja, da bi ga sošolci imeli za navadnega.

 

Četrtek, 28. december 2017, ob 10:00: BIKEC FERDINAND (animirana pustolovska komedija)

Zgodba o Ferdinandu je zgodba o znamenitem španskem bikcu, ki je od vsega najraje sedel pod plutovcem in duhal cvetice. Nekoč ga je čmrlj tako močno pičil, da je ta puhnil, planil k višku in topotal po zemlji, kakor da je ponorel. Možje so ga uzrli in vsi so zavpili od veselja. To je bil največji in najbolj divji bik med vsemi, ravno pravšnji za bikoborbo! A kaj ko se ubogi Ferdinand v Madridu v areni ni zmenil za puščičarje, pikadorja in celo matadorja.

 

Četrtek, 28. december 2017, ob 18:00: JUMANJI: DOBRODOŠLI V DŽUNGLI (akcijska pustolovska komedija)

Ko štirje srednješolci odkrijejo staro videoigro Jumanji, za katero še nikoli prej niso slišali, se nenadoma znajdejo v zabavnem svetu džungle in postanejo avatarji po svojem izboru: Spencer tako postane piflarski raziskovalec, športnik Fridge postane pravi Einstein, priljubljena Bethany postane srednjeveški profesor, nežna Martha pa se spremeni v neustrašno bojevnico. Toda zabava bo kmalu prerasla v nekaj drugega, ko bodo odkrili, da se Jumanjija ne samo igra – treba ga je preživeti.

 

Sobota, 30. december 2017, ob 19:00: NAJVEČJI ŠOVMEN (biografska drama, muzikal)

Režiser Michael Gracey se predstavlja z biografskim muzikalom, v katerem bo glavno vlogo odigral Hugh Jackman, vsem poznan kot Wolverine. Jackman bo upodobil lik najbolj poznanega šovmena na svetu, P. T. Barnuma, ki je zaslovel s predstavo “The Barnum and Bailey Greatest Show on Earth”, mnogi pa mu pravijo kar “oče šovbiznisa”. Zgodba govori o vizionarju, politiku, šovmenu in poslovnežu iz 19. stoletja P. T. Barnumu, ki je ustvaril cirkus po imenu Barnum in Bailey Circus, ta pa je ostal poznan kot največji spektakel na svetu.

S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Tudi letos članom naše strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo po 8 vstopnic za posamezno kino predstavo brezplačno. Pridružite se nam brezplačno in naročite brezplačne vstopnice:

kino_smarje_polovicka