Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: Ivan, Vesela pošastna družila, Umor na Orient Ekspresu, Medvedek Paddington 2, Vojna zvezd – brezplačne vstopnice


Šmarski kino sodi med najpriljubljenejše v celjski regiji. Dvorana z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.

V prihodnjih dveh tednih si boste lahko ogledali:

Petek, 8. december 2017, ob 20:00: IVAN (drama, fikcija)

Igrajo: Maruša Majer, Matjaž Tribušon, Nataša Barbara Gračner, Polona Juh

Takoj po tem ko mlada Mara rodi Ivana, se začne njena najhujša nočna mora. Ivanov oče Rok, poročen poslovnež, ki ga Mara obsesivno ljubi, izgine. Ko Mara ugotovi, da je Rok obtožen gospodarskega kriminala, jo brutalno pretepejo sodelavci njegove žene. Roku končno uspe z njo navezati stik, vendar se Mara znajde pred nemogočo izbiro med moškim, ki ga ljubi in svojim otrokom. Ivan je napeta psihološka drama s korupcijskim ozadjem. Drama o sprejemanju napačnih odločitev.

 

 Sobota, 9. december 2017, ob 10:00: VESELA POŠASTNA DRUŽINA (animiran družinski film)
Igrajo: Emily Watson, Jason Isaacs, Nick Frost
Družina Wishbone še zdaleč ne sodi med srečne družine. Mama Emma je lastnica knjigarne v globokih dolgovih. Oče Frank je hudo preobremenjen z delom in vsak dan trpi šefova poniževanja, hči Fay je samozavestna najstnica, prevzeta s prvo srednješolsko ljubeznijo, genija Maxa pa trpinčijo nasilneži. Na maškaradi jih zlobna coprnica Jaga baba vse spremeni v pošasti.

 
 Sobota, 9. december 2017, ob 19:00: UMOR NA ORIENT EKSPRESU (kriminalka, drama, misterij)
(abonma Ob kavi in izven, izjemoma sobota)

… KINO_KULTURNI DOM_KNJIŽNICA ŠMARJE …

… NAPOVEDUJE …

‘MORILSKI’ SPEKTAKEL!!!

Igrajo: Kenneth Branagh, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley, Michael Pena, Judi Dench

Začne se kot razkošno potovanje z vlakom po Evropi, a se kmalu prelevi v eno najbolj elegantnih, napetih in srhljivih zagonetnih pripovedk, kar jih pozna svet. Po romanu Umor na Orient Ekspresu ene najbolj branih pisateljic Agathe Christie prihaja film o trinajstih neznancih, ki se znajdejo na vlaku – in vsak iz med njih je osumljenec. En možakar mora v tekmi s časom razrešiti uganko, preden morilec spet udari. Ne zamudite!

Hercule Poirot predlaga 1 rešitev:

NE ZAMUDITE in REZERVIRAJTE SEDEŽE NA ORIENT EKSPRESU ŽE ZDAJ!

03 817 15 54, 03 817 15 56, 031 627 444

 

Petek, 15. december 2017, ob 18:00: MEDVEDEK PADDINGTON 2 (animirani družinski film, komedija)

Igrajo: Hugh Grant, Brendan Gleeson, Jim Broadben

Zdaj, ko se je medvedek Paddington srečno udomačil pri družini Brown, kjer je postal priljubljen član skupnosti, širi veselje in ljubezen, kamor koli pride. V iskanju popolnega darila za 100. rojstni dan svoje tete Lucy, naleti Paddington v starinarnici na ravno pravšnjo knjigo, zato se bo moral lotiti vrste del, da bi jo lahko kupil. Ko pa odkrije, da je knjiga dejansko ukradena, se bo Paddington skupaj z Brownovimi odpravil na lov za lopovom.

Petek, 15. december 2017, ob 20:00: VOJNA ZVEZD: POSLEDNJI JEDI (akcijski, pustolovski, fantazijski)

Igrajo: Daisy Ridley, Domhnall Gleeson, Adam Driver, Oscar Isaac, Benicio Del Toro, Mark Hamill, Gwendoline Christie

Film Vojna zvezd: Poslednji Jedi je drugi film iz trilogije, ki se je začela s filmom Vojna zvezd: Sila se prebuja. Junaki filma Sila se prebuja se pridružijo galaktičnim legendam v epski pustolovščini, ki razkrije stoletja trajajoče skrivnosti Sile in prinaša šokantna odkritja, vezana na preteklost.

 

Sobota, 16. december 2017, ob 19:00: DO ZADNJEGA DIHA (biografski, romantični, drama)

Igrajo: Andrew Garfield, Claire Foy, Diana Rigg, Miranda Raison, Hugh Bonneville

Navdihujoča zgodba o Robinu in Diani Cavendish. Ko so Robinu pri 28-ih diagnosticirali paralizo, je priklenjen na bolniško posteljo in dajo mu komaj nekaj mesecev življenja. S pomočjo Dianinig bratov in revolucionarnega izumitelja Teddyja Halla se Robin in Diana odločita, da ne želita omejiti svojega življenja in se začneta boriti zanj, pri čemer vzgajata svojega sina, potujeta ter pomagata drugim bolnikom s podobno diagnozo.

S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Tudi letos članom naše strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo po 8 vstopnic za posamezno kino predstavo brezplačno. Pridružite se nam brezplačno in naročite brezplačne vstopnice:

kino_smarje_polovicka