Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na Božično novoletni žur v Velenje s Šank Rocki – vstopnice pol ceneje


bozicno-novo22 Rdeča dvorana v Velenju bo tudi letos, v petek, 29.12.2017 ob 20. uri, gostila tradicionalen božično-novoletni žur z domačimi rockerji Šank Rock in gosti.

Nastopajoči : ŠANK ROCK, PETER LOVŠIN & ŠPANSKI BORCI, MARY ROSE, Zmagovalci natečaja “VOLKSWAGEN ROCKS” : PRELUDE, MONSUN, RADIO JAM

Dvorano bodo “segreli na delovno temperaturo” zmagovalci natečaja “Volkswagen Rocks 2017” – PRELUDE, MONSUN in RADIO JAM. Zatem bodo predstavili nov album primorski rockerji MARY ROSE, to bo njihov prvi koncert po štirih letih. Za njimi bo oder s svojimi španski borci zavzel PETER LOVŠIN, ki bo predstavil svoj bogati opus večnih uspešnic, za “ŠANK ROCK” pa bo to finalni koncert na letošnji turneji “Nekaj Več”, in hkrati bodo proslavili 35. obletnico delovanja, zato bo ta koncert resnično “nekaj več”.

Tudi letos bo za ljubitelje “dodatnega rockerskega udobja” poskrbljeno na balkonu Rdeče dvorane v obliki “Rock VIP Lounge”, kjer je število vstopnic omejeno, zato pohitite z nakupom vstopnic v predprodaji!

Se vidimo v petek, 29.12. 2017 ob 20.00 v Rdeči dvorani Velenje!

Redna predprodajna cena vstopnice je 17,90 €, na dan koncerta bo cena vstopnce 22,90 € … pohitite z nakupom cenejše vstopnice – na vseh prodajnih mestih Eventima (Petrol. Pošta in splet)

S CELJE.INFO NA ŠANK ROCKE POL CENEJE

Na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si prvim 22 naročnikom ponujamo pol cenejše vstopnice za božično-novoletni žur v Velenju.

Pol cenejše vstopnice naročite tukaj:

velenje-polsi-klik