Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Podčetrtku na prvi decembrski dan odprli drsališče (foto, video)


V Podčetrtku je prvi decembrski dan zaznamoval prižig lučk, ki krasijo Podčetrtek ter pa uradno odprtje drsališča, s katerim so praznični decembrski čas prvič obogatili lani. V lanskem letu si je občina Podčetrtek drsališče izposodila, v letošnjem letu pa so se glede na lanski odziv, odločili za nakup drsališča in tako imajo sedaj svojega.

ki_1

Drsališče so odprli na prvi decembrski dan, drsati pa bo mogoče vse do četrtega januarja prihodnje leto. Po besedah župana Petra Misja je občina z nakupom drsališča veliko pridobila, saj bodo drsalci lahko drsali večkrat, kajti tudi po končanem prazničnem mesecu bodo v Občini poskrbeli, da bo drsanje še mogoče, in sicer imajo ponovno odprtje drsališča v načrtu v času zimskih počitnic, ali pa bo drsališče tudi takrat locirano na igrišče ob OŠ Podčetrtek ali ga bodo v okviru Občine premaknili na kakšno drugo lokacijo pa še ni znano.

Znano pa je, da se v prazničnem decembru na drsališču obeta bogat program, ki ga lahko sproti spremljate v koledarju dogodkov na naši spletni strani (desni stolpec)

Nagovoru župana lahko prisluhnete v videu, v fotogaleriji pa si lahko ogledate nekaj foto utrinkov.

Oglejte si še fotogalerijo:

K. C.

werner-ce-polsi-klik