Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Podčetrtku gostili 120 mladih karateistov


V telovadnici Osnovne šole Podčetrtek se je prejšnjo soboto v organizaciji Karate kluba Kozjansko in Obsotelje odvijalo drugo kolo šolske karate lige. Pomerilo se je 120 tekmovalcev iz 15 karate klubov.

karate_podcetrtek_solska_liga_december_2017_domaca_ekipaDomači klub je nastopil s kar 20 tekmovalci, ki so dobro izkoristili površino domačih tatamijev. Za tri je to pomenilo tudi sploh prvi tekmovalni nastop.

Zlate medalje v katah so osvojili: Grega Zbil, Vinko Juraja, Luka Bele, Lea Bele, Ana Bele, Leon Sodin, ženski in moški kata tim.

Srebrni so bili: Andraž Lotrič, Laura Sodin, Filip Lotrič.

Bronaste medalje so prejeli: Benjamin Gajšek, Lenart Ploštajner.

V športnih borbah so zlate medalje osvojili: Grega Zbil, Benjamin Herman, Luka Bele, Lea Bele, Nejc Kunštek, Jakob Žumer, Aleksej Golder in Žan Luka Lesnika.

Srebrna je bila: Ana Bele, bronasti pa Mateo Murn.

Nastopal je tudi Tai Kunst, ki pa vidnejše uvrstitve ni dosegel.

Ekipo tekmovalcev je odlično vodila Zala Petauer. Zahvala gre vsem članom, staršem organizacijskemu osebju in drugim, ki so nesebično pomagali pri organizaciji samega tekmovanja, saj je tekmovanje potekalo tekoče, brez zapletov in slabe volje trenerjev, sodnikov in gledalcev. Zahvala gre tudi Občini Podčetrtek ter podjetju Rajmax d.o.o. za logistične potrebe pri organizaciji omenjenega tekmovanja.

To je bila tudi zadnja tekma v zelo dinamičnem letu 2017. Vsem aktivnim članom, podpornikom, simpatizerjem karateja ter vsem s katerim zelo uspešno sodelujemo na različnih nivojih želimo uspešno, zdravo ter športno leto 2018.

Miha Romih, glavni trener