Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

OŠ Lesično s prazničnim bazarjem zaključila leto 2017 (foto, video)


Na Osnovni šoli Lesično v decembru tradicionalno pripravijo praznični bazar, kjer se najprej otroci predstavijo skozi kulturni program, po končanem programu pa lahko starši in obiskovalci na stojnicah kupijo izdelke otrok in s tem prispevajo za lepši vsakdan otrok iz socialno ogroženih družin.

lesicno1

Tokratni praznični bazar so skozi kulturni program otvorili prvošolci, ki so prvič nastopili na velikem odru, nato pa so se na odru zvrstili še člani dramskega krožka 5. razreda, ki so prikazali kako pomembna je domišljija pri pripravi lampijončkov, učenci 6. razreda so skozi igro zbrane popeljali po poti Palčka Čopka in njegove čudežne skrinjice, sedmošolci pa so v igri šli skozi čarobni gozd iskat zaklade, za katere želimo, da nas spremljajo v letu 2018.

lesicno3

V nadaljevanju sta se s plesnima točkama predstavili skupini mlajših (1-3. razred) in starejših (4-6. razred) učenk OŠ Lesično.

Seveda nikakor ni šlo brez prazničnega nagovora ravnateljice Irene Krajnc, ki je uvodoma zbranim prenesla želje odsotne županje, nato pa strnila misli ob iztekajočem letu in lepe želje zaželela tudi v svojem imenu.

Za konec programa pa so učenci in učitelji prihranili glasbeno poslastico, saj so v goste povabili člane Pihalnega orkestra Šentjur, katerim so se pridružili še otroci pevskega zbora OŠ Lesično in tako s skupnim nastopom dali piko na i prazničnemu večeru in s tem široko odprli vrata praznikom.

Nekaj utrinkov si oglejte v videu in v fotogaleriji.

Oglejte si še fotogalerijo:

K. C.