Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: Rdeči pes, Snežak, Srečen smrtni dan, Liga pravičnih, Prebujanja … brezplačne vstopnice


Šmarski kino sodi med najpriljubljenejše v celjski regiji. Dvorana z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.

V prihodnjih dveh tednih si boste lahko ogledali:

Petek, 10. november 2017, ob 18.00: RDEČI PES: MODRI (komedija, drama, družinski)

Igrajo: Jason Isaacs, Levi Miller, Bryan Brown …

Oče sinu, ki si želi psa, pripoveduje zgodbo o dečku Micku, ki se preseli k dedku v velik, prazen kraj, posut z rdečo zemljo. Tam Mick nekega dne najde pasjega mladička, popackanega s sinjim blatom. Nemudoma ga imenuje Modri. Avstralski staroselec mu pojasni, da Modri ni običajen pes, saj nosi v sebi prebrisanega duha Marlungha.

 

Petek, 10. november 2017, ob 20.00: SNEŽAK (kriminalka, drama, grozljivka)

Igrajo: Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg …

Triler posnet po veliki uspešnici Joa Nesbøja, enega najboljših piscev kriminalk na svetu. Harry Hole skuša priti na sled domnevnemu serijskemu morilcu. Njegove žrtve vedno izginjajo na dan, ko v Oslu zapade prvi sneg. S pomočjo mlade nadarjene sodelavke desetletja stare primere poveže z novim izginotjem. In ugotovi, da ima samo do naslednjega prvega snega čas, da končno pride morilcu na sled.

 

Sobota, 11. november 2017, ob 19.00: SREČEN SMRTNI DAN (grozljivka, misterij, triler)

Igrajo: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine

Študentki Tree Gelbman se na svoj rojstni dan zbudi v študentskem domu in nato preživi običajen dan – fant, prijateljice, večerni žur … vse dokler je na zabavi ne poskuša s sveta spraviti zamaskirani morilec. Umor pa se ne zgodi, ker se Tree prebudi in vse se začne znova. Prestrašeni študentki ne preostane drugega, kot da poskuša ugotoviti, kdo ji streže po življenju in zakaj.

 

Petek, 17. november 2017, ob 20.00: LIGA PRAVIČNIH (akcijski, pustolovski, fantazijski)

Igrajo: Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa …

Navdihnjen z novo vero v človeštvo in Supermanovim nesebičnim dejanjem zaprosi Bruce Wayne za pomoč svojo novoodkrito zaveznico Diane Prince v soočenju z največjim nasprotnikom do zdaj. Batman in Čudežna ženska morata skupaj zbrati moštvo superjunakov, ki bi uspeli odstraniti novo grožnjo. Kljub moštvu, v katerem so junaki Batman, Čudežna ženska, Aquaman, Kiborg in Flash, bo morda prepozno, da bi rešili planet pred napadom nepredstavljivih razsežnosti.

 

Sobota, 18. november 2017, ob 19.00: PREBUJANJA (drama)

Igrajo: Katarina Cas, Jurij Zrnec, Sebastian Cavazza …

Film pripovedujejo zgodbo o odraščanju, kljub temu, da glavni liki trkajo na svoja štirideseta leta in jih vsakega po svoje zalezuje kriza srednjih let. Dogajanje je postavljeno v spalnice vseh šestih protagonistov, pravzaprav kar v njihove postelje, ki so tudi glavna kulisa celotnega filma.

S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Tudi letos članom naše strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo po 8 vstopnic za posamezno kino predstavo brezplačno. Pridružite se nam brezplačno in naročite brezplačne vstopnice:

kino_smarje_polovicka