Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: Očka proti fotru 2, Poredne mame 2, Ivan, Čudo, Koko in velika skrivnost … brezplačne vstopnice


Šmarski kino sodi med najpriljubljenejše v celjski regiji. Dvorana z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.

V prihodnjih dveh tednih si boste lahko ogledali:

Petek, 24. november 2017, ob 20.00: OČKA PROTI FOTRU 2 (komedija)

Igrajo: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Mel Gibson

Neizprosnemu očetovskem dvoboju med divjim Dustyjem Mayronom in rahločutim Bradom Whitakerje se pridružita še njuna očeta Kurt Mayron in gospod Whitaker.

 

Sobota, 25. november 2017, ob 10.00: KOKO IN VELIKA SKRIVNOST (animirani, pustolovski, komedija)

Igrajo: Gael García Bernal, Anthony Gonzalez, Benjamin Bratt, Renee Victor, Ana Ofelia Murguía

Kljub temu, da njegova družina že več generacij vztrajno prepoveduje ukvarjanje z glasbo, Miguel vseeno sanja o tem, da bi postal odličen glasbenik, kot je njegov idol Ernesto de la Cruz. V obupanih poizkusih pokazati svoj talent, se Miguel po nizu skrivnostnih dogodkov znajde v fantazijsko pisanem svetu mrtvih. Medtem spozna šarmantnega prevaranta Hectorja in skupaj se odpravita na veličastno potovanje odkrivanja prave zgodbe o zgodovini Miguelove družine.

 

Sobota, 25. november 2017, ob 19.00: ČUDO (drama)

Igrajo: Julia Roberts, Jacob Tremblay, Owen Wilson, Mandy Patinkin, Daveed Diggs, Sonia Braga

August Pullman se je rodil s hudo deformacijo obraza. Do desetega leta ni hodil v šolo, ampak je imel zaradi številnih zahtevnih operacij in dolgotrajnih okrevanj pouk doma. Z vstopom v peti razred osnovne šole je zdaj njegova edina želja, da bi ga sošolci imeli za navadnega.

 

Petek, 1. december 2017, ob 20.00: SLOVENIJA, AVSTRIJA IN JUTRI VES SVET (drama)

Igrajo: Jure Ivanušič, Minca Lorenci, Aljoša Ternovšek, Bojan Emeršič, Tadej Toš, Tanja Žagar …

Glavni junak je Boris, ki dela kot vzdrževalec strojev v tovarni in upa, da mu bo prihodnost prinesla nagrado za opravljeno delo in trud. To priložnost mu ponudi podjetje Cosmica, družba, ki se ukvarja z akvizitersko prodajo, svetovanjem in naložbami v vrednostne papirje.

 

Sobota, 2. december 2017, ob 19.00: POREDNE MAME 2: BOŽIČ (komedija)

Igrajo: Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn

Božič je čaroben čas – toda – ali veste, zakaj je božič tako poseben? Zaradi mam! Mame garajo kot nore. Kuhajo, zavijajo, okrašujejo in nakupujejo.

 

Petek, 8. december 2017, ob 20.00: IVAN (drama, fikcija)

Igrajo: Maruša Majer, Matjaž Tribušon, Nataša Barbara Gračner, Polona Juh

Takoj po tem ko mlada Mara rodi Ivana, se začne njena najhujša nočna mora. Ivanov oče Rok, poročen poslovnež, ki ga Mara obsesivno ljubi, izgine. Ko Mara ugotovi, da je Rok obtožen gospodarskega kriminala, jo brutalno pretepejo sodelavci njegove žene. Roku končno uspe z njo navezati stik, vendar se Mara znajde pred nemogočo izbiro med moškim, ki ga ljubi in svojim otrokom. Ivan je napeta psihološka drama s korupcijskim ozadjem. Drama o sprejemanju napačnih odločitev.

S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Tudi letos članom naše strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo po 8 vstopnic za posamezno kino predstavo brezplačno. Pridružite se nam brezplačno in naročite brezplačne vstopnice:

kino_smarje_polovicka