Vabimo na komedijo Matilda, počak’! v Šentjur

5. 11. 2017 16:27

matilda-tekstKako izgleda 72 let cinizma in črnogledosti na dveh nogah? Kje je meja med starčevsko zmedenostjo in čistim blefom? Predvsem zabavno!

V nedeljo, 12. novembra 2017, ob 19.00, vas vabimo v Ipavčev kulturni center Šentjur na ogled komedije Matilda, počak’!

 Ivo Ban in Alojz Svete dokazujeta, da smislu za humor nikoli ne poteče rok, ter da smo vsi ljudje kot vino – če se ti ne skisa, z leti vse boljši. Prepričajte se, da je smeh še bolj glasen, ko te priganja Matilda in da, čeprav je časa v življenju malo, ga je vedno dovolj še za en vic.

Samotarski nergač Vitomil Car (Ivo Ban) in njegov sumljivo pozabljivi (razen, ko gre za denar) partner Branko Cafuta (Alojz Svete) sta ostarela komedijanta, ki se jima po dvajsetih letih znova ponudi priložnost, da nastopita na televiziji. Ali bosta za voljo dobrih starih časov, slave in honorarja zakopala bojno sekiro? Vitomilova nečakinja Matilda (Mojca Fatur) je ujeta v vrtinec norosti teh dveh ostarelih najstnikov – se bo njen trud splačal ali pa bo, zaradi trdoglavosti ponorelih dedkov komedije, vse splavalo po vodi?

PREPRIČAJTE SE, DA JE SMEH ŠE BOLJ GLASEN, KO TE PRIGANJA MATILDA IN DA, ČEPRAV JE ČASA V ŽIVLJENJU MALO, GA JE VEDNO DOVOLJ ŠE ZA EN VIC.

Vstopnice: 16 € v predprodaji, 18 € na dan prireditve

Nakup vstopnic je možen preko spletnega portala mojekarte.si in v obratovalnem času Knjižnice Šentjur, ter eno uro pred predstavo na dan prireditve.

Avtor: Neil Simon, naslov originala: The sunshine boys
Prevod: Jure Karas
Režija: Nataša Barbara Gračner
Igrajo: Ivo Ban, Alojz Svete in Mojca Fatur

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 0,637 seconds.