Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Z nastopa karateistov v Mariboru


V soboto se je sedemčlanska ekipa katašev in borbašev karate kluba Kozjansko in Obsotelje udeležila 7. mednarodnega turnirja  Maribor Open 2017. Dogajanje se je odvijalo v športni dvorani TŠC Tezno. Udeležilo se ga je 493 tekmovalcev iz 9 držav in 71 klubov.

V katah v kategoriji dečki do 7 let je Vinko Juraja v finalu moral priznati premoč proti Slovaku in tako zasedel odlično 2. mesto.

V isti kategoriji je nastopil tudi Tilen Prah, ki se lepo vključuje v tekmovalni proces. V repasažnem nastopu za tretje mesto je zmagal in tako osvojil zasluženo 3. mesto.

Prav tako se je do finala v kategoriji dečki do 9 let z zanesljivostjo prebil Grega Zbil. Tam moral priznati poraz in na koncu dosegel odlično 2. mesto.

V kategoriji kate dečki do 8 let je nastopal Filip Lotrič, ki pa ni dosegel vidnejše uvrstitve.

Za tem so začeli borci. Na tatamije so stopili Grega Zbil, Nejc Kunštek, Jakob Žumer in Žan Luka Lesnika, ki so nastopali po različnih starostnih in težnostnih kategorijah. To ni bil ravno dan za borce, saj na žalost nihče od njih ni dosegel medalje. Še najbližje je bil medalji Žan Luka, ki je po porazu v polfinalu dobil še možnost repasaža, vendar mu tudi tam ni šlo vse po načrtu in je na koncu izgubil z Madžarom.

Miha Romih, glavni trener

iskrena-copata-polsi