Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: Moj mali poni, Iztrebljevalec 2049, Milice 2, Rudar, Voznik, Mati! – brezplačne vstopnice


Šmarski kino sodi med najpriljubljenejše v celjski regiji. Dvorana z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic ŠŠmarski kino sodi med najpriljubljenejše v celjski regiji. Dvorana z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.

V drugi polovici oktobra si boste lahko ogledali:

Petek, 13. oktober 2017. ob 20.00: RUDAR (biografski, zgodovinski)

Igrajo: Leon Lučev, Boris Cavazza, Marina Redžepović, Jure Henigman, Nikolaj Burger, Zala Djurić

Rudarja Alija pošljejo odkopati rov, ki je bil zazidan od konca 2.Svetovne vojne. Njegova naloga je čimprej napisati poročilo, da v zapuščenem rudniku ni nič, toda kmalu odkrije dokaze, da rov ni prazen. Alija kljub vsem nevarnostim nadaljuje s kopanjem, dokler se ne prikoplje do neljube resnice: v rovu je skrito množično grobišče. Najdba najprej odmeva v javnosti, potem pa je potisnjena v pozabo. Alija vztraja, da je treba žrtve identificirati in pokopati in s tem postane nadloga, ki se je je treba znebiti.

Sobota, 14 oktober 2017 ob 10.00: MOJ MALI PONI (animirani, pustolovski, komedija)

Igrajo: Emily Blunt, Kristin Chenoweth, Tara Strong, Ashleigh Ball, Andrea Libman, Shannon Chan-Kent, Tabitha St. Germain, Cathy Weseluck, Rebecca Shoichet, Kazumi Evans

Moj mali poni nam prinaša dobro znano šesterico v najspektakularnejši pustolovščini do zdaj! Prihodnost Equesterije je v nevarnosti, ko jih Nevihtni kralj napade z namenom, da ukrade ponijem čarovnijo. V še nikoli prej videni pustolovščini se poniji odpravijo poiskat pomoč v junaški akciji, ki jih bo prvič odpeljala onstran meja njihovega domovanja, prek čarobnih gora in morskih svetov.

Petek, 20. oktober 2017 ob 20.00: VOZNIK (akcijski, kriminalka, triler)

Igrajo: Ansel Elgort, Jon Bernthal, Jon Hamm, Lily James, Kevin Spacey, Jamie Foxx, Eiza González, Sky Ferreira, Flea, Jeff Chase

Baby je mlad in nadarjen voznik, ki pomaga roparjem pri begu. Ko spozna dekle svojih sanj, vidi priložnost za izhod iz zločinskega življenja in nov začetek. Ko pa ga mafijski šef prisili, da dela zanj, se mora Baby spopasti z resničnostjo. Na propad obsojen rop ogrozi njegovo življenje, ljubezen in svobodo.

Sobota, 21. oktober 2017, ob 19.00: MATI! (grozljivka, misterij, drama)

Igrajo: Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris, Michelle Pfeiffer, Domnhall Gleeson, Brian Gleeson, Stephen McHattie, Kristen Wiig

Sloviti režiser Darren Arnofsky se na velika platna vrača s srhljivko mati!, v kateri bo na preizkušnji ljubezensko razmerje. Ko nepovabljeni gostje vstopijo v dom para in ogrozijo njuno mirno življenje, se nenavadni dogodki kar vrstijo. V glavnih vlogah bosta kot par nastopila oskarjevca Jennifer Lawrence in Javier Bardem, za srhljivi zaplet v psihološki srhljivki o ljubezni, predanosti in žrtvovanju, pa bosta tokrat poskrbela Michelle Pfeiffer in Ed Harris.

Petek, 27. oktober 2017, ob 20.00: MILICE 2 (komedija)

Igrajo: Sašo Đukić, Franci Kek, Matjaž Javšnik, Demeter Bitenc, Dr. Andrej Stare, Ivo Daneu, Luka Korenčič, Irena Yebuah, Jože Potrebuješ, Sašo Hribar, Jonas Žnidaršič, Tadej Toš, glasbena skupna Dan D, Jan Plestenjak

Sredi devetdesetih let je skupina novomeških filmskih zanesenjakov začela s snemanjem nizkoproračunskih celovečernih komedij. V časih, ko digitalizacija in internet še nista bila tako zelo vseprisotna, filmi niso dosegli prepoznavnosti po vsej državi. Bili so lokalni hit. Na premieri zadnjega s tistega obdobja se je v novomeški športni dvorani na dveh zaporednih predvajanjih zbralo 3.000 gledalcev.

Tudi tokratni film Milice 2 je nizkoproračunski proizvod iz domače delavnice. V kinematografih po vsej Sloveniji bo predvajan od 12. oktobra. Gre za situacijsko komedijo v kateri nerodni milicisti nevede postanejo del nečednih poslov češke mafije.

Sobota, 28. oktober 2017, ob 19.00: IZTREBLJEVALEC 2049

Igrajo: Harrison Ford, Ryan Gosling, Ana de Armas

Iztrebljevalec 2049 je nadaljevanje legendarnega filma iz leta 1982. Tokratni film naj bi se dogajal trideset let po dogodkih iz predhodnika (ki se je, mimogrede, postavljen v L. A. leta 2019) in bo spremljal losangeleškega policista K-ja, ki mora razrešiti skrivnost, ki utegne ostanek civilizacije spremeniti v kaos. Ključ do rešitve pa je tudi v iskanju Ricka Deckarda, ki je pred tridesetimi leti skrivnostno izginil.


S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Tudi letos članom naše strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo po 8 vstopnic za posamezno kino predstavo brezplačno. Pridružite se nam brezplačno in naročite brezplačne vstopnice:

kino_smarje_polovicka