Vabimo na otroško predstavo Mojca Pokrajculja v Šentjur – brezplačne vstopnice

12. 10. 2017 12:08

jurcek-pokracjculjaPrva otroška predstava abonmaja Jurček v Šentjurju je odprta tudi za tiste, ki se za abonma niste odločili. V soboto, 14. 10. 2017 ob 10. uri si bodo vaši otroci v Ipavčevem kulturnem centru v Šentjurju lahko ogledali Mojco Pokrajculjo v izvedbi Damjane Golavšek.

Zgodba Mojce Pokrajculje je zgodba o prijateljstvu med ljudmi in naravo. Dogaja se v gozdu, kjer živi mahna deklica. Prav takšna je, kot vsi otroci. Včasih nagajiva, včasih pridna, vedno pa zelo skrbna. Skrbi za gozd in njegove prebivalce, drevesa. Če preveč kihajo in kašljajo od tovarniškega dima, jih s pesmico pozdravi. Velikokrat jo obiščejo tudi njene dobre prijateljice živali. Velike, manj velike in tudi tiste najmanjše, ki jih pogosto niti ne vidimo, saj živijo skrite v svojem svetu. Gozdni deklici je ime Mojca. Mojca Pokrajculja, ki bo s svojimi prijatelji obiskala tudi vas.

V tej priredbi koroške ljudske pravljice je igralska zasedba nekoliko drugačna, kot v izvirniku. Namesto zajčka v njej med drugim srečamo tudi pajka in modrega čuka.  Še vedno sta tu medved in lisica, ki pa na koncu prevzame odgovornost za svoja dejanja.

S KOZJANSKO.INFO NA MOJCO POKRAJCULJO BREZPLAČNO

Člani našega portala z ugodnimi ponudbami Polovička.si pa imate možnost ogleda Mojce Pokrajculje brezplačno.

Za naročilo vstopnice potrebujete 2 cekina, ki vam jih podarimo ob registraciji, ki je prav tako brezplačna.

Brezplačne vstopnice naročite tukaj:

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
338 queries in 7,605 seconds.