Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Rogaška na Jadranu začela s porazom; Čebular znova s Šentjurčani


Ekipa Rogaške je danes odigrala krstno srečanje v 2. jadranski košarkarski ligi. Slatinčani so v Črni gori dobili prvi polčas, v drugem pa so zaostali za gostitelji.

Slabih sedem minut pred koncem je Batur zadel za 62:56, nakar je gostiteljem uspela serija 9:0. Dobri dve minuti pred koncem so Črnogorci vodili za 18 točk. Rogaška je poraz ublažila s serijo 0:9.

Domača zasedba je visoko dobila skok (36:18) in imela veliko več podaj za koš (22:13). Pri Rogaški ni igral poškodovani Drobnjak, ki naj bi izpustil še nekaj tekem.

Teodo Tivat : Rogaška 78:69 (16:13, 23:27, 19:14, 20:15)

Batur 15, Djuranović in Kosić 11, Davis in Pajić 10, …

§ § §

Ekipa Šentjurja se je okrepila s Kozjanom Sandijem Čebularjem, ki bo tako še četrtič oblekel dres matičnega kluba. V prejšnji sezoni je igral pri novomeški Krki in povprečno dosegal 8 točk, pred tem pa Šentjurčanom pomagal v sezoni, ko so igrali v ligi ABA in pokalu FIBA. Še pred tem je dve leti igral v Rogaški Slatini.

Prvič se bo predstavil na sobotni tekmi, ko bo v šentjurskem Hruševcu gostoval domžalski kolektiv. Rogaška bo v nedeljo v Hali Tivoli gostovala pri Iliriji. Obe tekmi bosta ob 19.00.

*foto: Jovica Popović

iskrena-copata-polsi