Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 16. 10. 2017 (tatvina, vandalizem, grožnje,…)


Dogodki, ki so jih policisti PP Šmarje pri Jelšah obravnavali med 9. 10. 2017 in 16. 10. 2017

TATVINA GOTOVINE

Dne 9. 10. 2017, so bili policisti obveščeni, da je znani storilec v času, ko je bil na obisku pri prijatelju, le temu iz denarnice odtujil 100 €. Zoper storilca bo na ODT podana kazenska ovadba.

PROMETNA NESREČA S TELESNIMI POŠKODBAMI

Dne 9. 10. 2017, je zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji pri bencinskem servisu MOL v Šmarju pri Jelšah, prišlo do prometne nesreče pri čemer se je ena oseba lažje telesno poškodovala. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

POŠKODOVALI VRATA NA DVORCU JELŠIN GRAD

Dne 11. 10. 2017, so bili policisti obveščeni, da je neznani storilec poškodoval vhodna vrata dvorca Jelšin grad, saj je te skupaj s podboji izbil ter jih odvrgel. Z dejanjem je povzročil za 300 € materialne škode. O dejanju bodo policisti tožilstvo obveščali s kazensko ovadbo.

PROMETNA NEZGODA Z MATERIALNO ŠKODO

Dne 12. 10. 2017, so policisti v kraju Grobelno obravnavali prometno nezgodo z udeležbo dveh vozil tujih registrskih tablic. Do prometne nesreče je prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje. Povzročitelju je bila na kraju izrečena globa.

VOZIL POD VPLIVOM ALKOHOLA

Dne 13. 10. 2017, so policisti PP Šmarje pri Jelšah ustavili voznika osebnega vozila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat, ki je bil daleč od meje dovoljenega. Na kraju je bilo vozniku začasno odvzeto vozniško dovoljenje. Zoper njega je bil na pristojno sodišče za prekrške podan obdolžilni predlog. Kako bo z nadaljnjo vožnjo bo odločilo sodišče.

GROZI JI PARTNER

Dne 15. 10. 2017, se je na PP Šmarje pri Jelšah zglasila občanka ter naznanila, da ji grozi njen partner zaradi česar se počuti prestrašeno. Zoper storilca bodo policisti podali kazensko ovadbo.

IZSILJEVANJE PREDNOSTI

Dne 15. 10. 2017, je v kraju Kamenik zaradi izsiljevanja prednosti prišlo do prometne nezgode v kateri sta bili udeleženi dve vozili. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Roman GRABROVEC, mag., komandir policijske postaje, višji policijski inšpektor II

pivo-fest-osn