Vabimo na komediji Moška copata v Rog. Slatino in Iskrena spoved v Vojnik

24. 9. 2017 12:34

Jesen je čas, ko se na odre naših dvoran vrnejo razvedrilne in zabavne komedije. Dve izmed njih, ki sta pri obiskovalcih do sedaj pritegnili mnogo pozornosti in pozitivnih odzivov, bosta odigrani v Rogaški Slatini in v Vojniku.

Iskrena spoved – 21. 10. 2017 v Vojniku

iskrena-spoved-1Bonifacij in Marija dva prav posebna  lika, ki sta zaznamovala kultno nadaljevanko, » Ena žlahtna štorija«  se nam  predstavljata v gledališki predstavi »Iskrena spoved«

Dva priznana izvrstna dramska  igralca,  Maja Blagovič in Milan Vodopivec  sta pripravila gledališko predstavo  »Iskrena spoved« s katero nas bosta popeljala  v njuno skupno življensko zgodbo, ki se navezuje na že omenjeno uspešnico. Vsekakor   zanimivo srečanje  z legendama  malih ekranov v živo na našem odru.

Vstopnice lahko dobite na vseh prodajnih mestih Eventima

 

 

Moška copata: nedelja, 22. 10. 2017 v Rogaški Slatini

moska-copata-slatna“Ste poročeni ali ločeni? Samski ali vezani? Imate otroka, nimate otroka? Potem je to prava predstava za vas. Moška copata, je monokomedija za vse generacije!”

Mislite, da ste copata? Greste lahko ven iz hiše, brez da bi povedali kam ste namenjeni? Seksate tolikokrat na leto, kot je praznikov? Imate ženske prijateljice? Ima vaša boljša polovica gesla od vašega maila in Facebooka? Je vaše prijatelje ljubezen tako zaslepila, da ne najdejo več vaše telefonske v imeniku?

Zakaj moramo paziti, kakšno ime izbrati za svojega otroka, kaj storiti, ko vas zasačijo pri »igranju s samim seboj« in kako ne poskušati zadovoljiti svoje življenjske sopotnice. Obudili boste spomine na izgubo nedolžnosti, prvega dopusta s punco in rojstvo prvega otroka

Resnica ni bila še nikoli tako zabavna, kot je v tej komediji, ki se bo brez izjem dotaknila prav vsakega. Kot pravijo naši dedki; »Vsi moški smo copate. Samo da, smo razdeljeni na tiste, ki to priznajo in tiste, ki to zanikajo.

Komedijo Moška copata v izvedbi Ranka Babića si boste lahko ogledali v nedeljo, 22. oktobra ob 19. uri v Kulturnem centru Rogaška Slatina. Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima.

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
669 queries in 9,247 seconds.