Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Podčetrtku na slavnostni seji podelili občinska priznanja (foto, video)


V petek je v Zeleni dvorani Apart hotela Rosa v Termah Olimia potekala slavnostna seja Občine Podčetrtek, kjer so poleg pregleda postorjenega dela med obema občinskima praznikoma podelili občinska priznanja, plaketo in denarno nagrado.

Župan Občine Podčetrtek Peter Misja je na petkovi slavnostni seji, po uvodni pesmi vokalne skupine Emine, v svojem govoru predstavil najpomembnejše investicije, ki so se v Občini odvijale med praznikoma, seveda pa je izpostavil tudi številna priznanja, ki jih je bil Podčetrtek deležen v preteklem letu ter poudaril dobra sodelovanja, ki pomembno vplivajo na razvoj in dobro delo v Občini. Eni tistih, ki pripomorejo k boljšemu življenju v kraju, so po Misjevih besedah prav gotovo tudi letošnji nagrajenci, katerim so v nadaljevanju seje podelili priznanja, plaketo in denarno nagrado.

seja_podcetrtek_2

Preden pa so bile podeljene omenjene nagrade, je zbrane nagovoril še minister za gospodarstvo Zdravko Počivalšek, ki se je skozi govor dotaknil lepot življenja v Podčetrtku, seveda pa se je kot gospodarski minister dotaknil tudi gospodarstva v Sloveniji.

Nato pa so na vrsto prišli nagrajenci, katerim sta čestitala tako župan peter Misja kot podžupan mag. Marko Jurak, povezovalec programa mag. Darko Pepevnik pa je podal obrazložitve, zakaj posameznikom določena priznanja in nagrade.

Denarna nagrada je šla v roke Krajevne organizacije Rdečega križa Polje ob Sotli, priznanje sta prejela Veronika Kajba iz Golobinjeka ter Jože Filipančič iz Brezovca pri Polju, plaketa Občine Podčetrtek pa je šla v roke družbe Amon d.o.o. iz Olimja, ki se z dejavnostjo gostinstva in turizma ukvarja že skoraj 40 let. Tokrat pa je župan Peter Misja podelil še priznanje župana, ki je šlo v roke dolgoletnega načelnika prijateljske občine Zagorska Sela, Željku Kodernji, ki je letos zaključil s svojim županovanjem.

seja_podcetrtek_4

V nadaljevanju seje se je najprej v imenu nagrajencev vsem predlagateljem in vsem, ki jim zaupajo in so jim s podelitvijo nagrad izkazali zaupanje zahvalila Greta Amon, nato pa so k besedi prišli gostje. V imenu Term Olimia je zbrane nagovoril direktor Florjan Vasle, za dobro sodelovanje se je zahvalil Željko Kodernja, pozdravne in spodbudne besede so prinesli iz Divače, v imenu županov UE Šmarje pa je čestitke prenesla županja Kozjega Milenca Kranjc.

Kaj je na slavnostni seji povedal župan najprodornejše občine, občine Podčetrtek Peter Misja, kaj meni minister Počivalšek in kakšne želje so slavljencem zaželeli gostje si oglejte v spodnjih videih.

Prav tako pa si fotografije oglejte v fotogalerii.

 

Karmen Cvirn