Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Noč šmarskega nogometa v dobrodelnem duhu


Prvi in po besedah organizatorja morda ne zadnji dogodek imenovan Noč šmarskega nogometa je minil v dobrodelnem duhu, kjer so zbrana sredstva namenili za treniranje nogometašev, promocijo nogometa v Šmarju in za nakup pripomočkov za trening. 

Zmagala domača ekipa

NK Šmarje pri Jelšah, s predsednikom Alešem Seidlom na čelu je v popoldanskem času pričel z nogometnim bojem, in sicer s člansko tekmo 4. kroga 3. SNL sever NK Šmarje : NK Tehnotim Pesnica, ki je prinesla rezultat 2:1 za domače.

Po pogovoru s predsednikom, Alešem Seidlom, smo izvedeli, da je v NK Šmarje pri Jelšah trenutno 7 selekcij, v katerih je kar 95 otrok, ki redno in aktivno trenira. Eden izmed glavni razlogov za organizacijo  omenjenega dogodka je bil tudi približati nogomet mladim ter dvigniti popularnost tega športa v kraju.

Sogovornik je ob koncu dejal še, da vabi vse navdušence nogometa, da z ogledom tekem, katerih vstopnice so brezplačne, podprejo igralce.

Dnevno dogajanje se prevesilo v noč nogometa

Razlog za slavje Šmarčanov je bil po zmagi več kot očiten. Po odigrani tekmi je sledila dobrodelna veselica, kjer so zbrane zabavali Mladi upi ter Fredi Miler.

kolaz_nogomet_noc

Vir fotografij: Boštjan Koštomaj

Tekst: Tina Fajs