Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Iz Rogaške, ki je na pripravah v Hercegovini, po Božaku še Tabak in Grušovnik


Pri ekipi košarkarjev Rogaške v novi sezoni ne bo kar nekaj mladih obrazov iz prejšnje sezone. Po odhodu Patrika Tabaka k drugoligašu v Podčetrtek in Luke Božaka v Celje, bo v knežjem mestu zaigral tudi Matic Grušovnik.

22-letni košarkar je v Rogaški Slatini preživel tri sezone, v zadnjih dveh pa je povprečno dosegal tri točke. Pred prihodom v mesto vrelcev je za mladince mariborskega Branika povprečno dosegal 29 točk.

Božak in Tabak bosta na posoji predvidoma eno sezono, barve Rogaške pa bosta branila v kategoriji do 19 let. V članskem moštvu ostaja njun sovrstnik, 17-letni Petar Vujačić.

Prva ekipa Rogaške se te dni mudi na pripravah v Bosni in Hercegovini. Konec tedna jo v Mostarju čaka turi z udeležbo ekip Zrinjski Mostar, Kakanj in Cibona Zagreb, s katerimi se bodo pomerili v polfinalu.

Slatinčani so na prvi pripravljalni tekmi sicer visoko premagali mostarski Student (59:79). Strelci za Rogaško: Batur 15, Fon in Nikolić po 13, Pajić in Kosič po 10, Šantelj 6, Djuranović in Davis po 4, Vujačič in Drobnjak po 2.

*na sliki: Patrik Tabak

polovicka_celje_klik