Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Rogaška začela s priložnostmi, točke pa so odnesli učinkoviti Ljubljančani


Ekipa Rogaške je včeraj odigrala uvodno tekmo drugoligaškega tekmovanja, v katerem po dobrih dveh desetletjih znova sodeluje v aktualni sezoni. Gostujoča ekipa AŠK Bravo iz Ljubljane se je na koncu veselila visoke zmage.

V slatinskem športnem parku se je zbralo okoli 400 gledalcev, med njimi tudi za en avtobus gostujočih, oboji pa so ustvarili lepo vzdušje, na drugi strani pa so se nogometaši soočili z igranjem pri visoki temperaturi.

Domači nogometaši so si v začetku prvega polčasa iz protinapadov ustvarili dve priložnosti, a niso bili učinkoviti. Ekipa iz osrednje Slovenije, ki razpolaga z več kot dvakrat višjim proračunom in srednjeročno ne skriva želja po prvi ligi, je po pol ure igre povedla, ko je zadel 17-letni Almin Kurtović.

Gostje so drugič zatresli domačo mrežo že v prvi minuti drugega polčasa, a je bil zadetek razveljavljen. Ekipa, za katero skrbi nogometni menadžer Darko Klarič, je v 56. minuti prišla do regularnih 0:2. Gostje, pri katerih najstarejši igralec šteje 25 pomladi, so preko Nigerijca Ovbokhe Agboyija v 86. minuti dosegli končni izid.

Rogaška : Bravo 0:3 (0:1)
Zapisnik tekme.

Poročanje NK Bravo (klik!)

Ostale tekme

Nafta 1903 : Roltek Dob 1 : 0
Farmtech Veržej : Jadran Dekani 0 : 2
Fužinar Ravne Systems : Mura1 : 4
Kalcer Radomlje : Cherrybox 24 Tabor Sežana 1 : 1
Zarica Kranj : Drava Ptuj – nedelja
Ilirija 1911 : Krka – nedelja
Brežice – Terme Čatež : Brda – nedelja

V soboto, 12. avgusta, bo Rogaška gostovala v Novem mestu.

*foto: NKR

hoomstock-polsi-klik