Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 8. 8. 2017 (pretepel jo je, pozabila kuverto z denarjem,…)


Dogodki, ki so jih v preteklem tednu obravnavali na območju PP Rogaška Slatina:

2.8.2017, Rogaška Slatina

Na PP se je zglasila oškodovanka, ki jo je na območju Maribora pretepel in ji grozil bivši partner. Policisti so nasilnežu izrekli ukrep prepovedi približevanja.

2.8.2017, Topole

Policisti so intervenirali zaradi kršitve, ko so se sprli oče, sin ter očetova prijateljica. Eni osebi so izdali plačilni nalog.

2.8.2017, Rogaška Slatina

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, ko je povzročitelj izsilil prednost drugemu udeležencu v cestnem prometu.

3.8.2017, Rogaška Slatina

Policiste je občanka obvestila, da je v trgovini na blagajni pozabila kuverto z denarjem, ki si jo je neznanec prisvojil. Na podlagi posnetkov in zbiranja obvestil je bil osumljeni kmalu izsleden in vrnil denar oškodovanki.

4.8.2017, Rogaška Slatina – NAJDENI KLJUČI!!!

Občan je na PP prinesel ključ avtomobila znamke Škoda s črnim obeskom. Ključe hranijo na PP Rogaška Slatina, kjer jih lastnik tudi dobi nazaj.

5.8.2017, Rogaška Slatina

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči in ugotovili, da jo je povzročil močno vinjeni voznik začetnik, ki je trčil v kamnito škarpo. Za svoje dejanje se bo zagovarjal pred sodnikom, ki bo odločal tudi o prenehanju veljavnosti vozniškega dovoljenja.

7.8.2017, Zagaj pod Bočem

Policisti so obravnavali prometno nesrečo zaradi neprilagojene hitrosti voznice. Njo in sopotnico so reševalci odpeljali v SB Celje. Povzročiteljici bo izdan plačilni nalog.

hoomstock-polsi-klik