Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Občina Podčetrtek daje na voljo neprofitna stanovanja


Občina Podčetrtek je odprla razpis za oddajo neprofitnih stanovanj v najem na območju občine, ki bodo v času veljavnosti prednostne liste izpraznjena oz. sproščena ali na novo pridobljena. Razpis se bo zaključil 13.9.2017.

obcina-podcetrtekObčina Podčetrtek je objavila razpis v katerem za oddajo v najem ponuja neprofitna stanovanja. Občina bo stanovanja dodeljevala na podlagi dveh prednostnih list, ki bosta oblikovani tekom postopka.

Eden izmed pogojev razpisa je stalno prebivališče v občini Podčetrtek, ki ga morajo izpolnjevati prosilci, da so upravičeni do uvrstitve na prednostno listo.

Pri dodelitvi neprofitnega stanovanja imajo prednost mlade družine, mladi, družine z večjim številom mladoletnih otrok, invalidi in družine z invalidnim članom, državljani z daljšo delovno dobo in žrtve nasilja v družini.

Prosilci, ki se želijo prijaviti na razpis za dodelitev neprofitnih stanovanj v najem, morajo oddati vlogo na posebnem obrazcu Občine Podčetrtek. Razpis je odprt od 14. 08. 2017 do 13. 09. 2017.

Vsebino javnega razpisa najdete na tej povezavi, vlogo za neprofitno stanovanje pa si lahko prenesete tukaj. Obrazec za oddajo vloge je moč dobiti tudi na sedežu Občine Podčetrtek.

*foto: Občina Podčetrtek

grobelnofest-polsi-klik