Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na Flosfest 2017 na Ljubno s Kingstoni, Lano Jurčević, Tonijem Cetinskim … vstopnice pol ceneje


Flosfest, največji festival v Zgornji Savinjski dolini praznuje svoj 14. rojstni dan. Ob jubileju bo na tem dvodnevnem glasbenem dogodku nastopilo nekaj atraktivnih glasbenikov, kot so Kingstone, Lara Jurčević in Toni Cetinski. Na Ljubnem se boste zabavali 28. in 29. julija.

Kar težko je verjeti, da je to že štirinajsta svečka na torti festivala, ki poteka na Ljubnem ob Savinji. Dvodnevni zgornjesavinjski festival namreč že 15. leto zapored za vas pripravlja nepozaben vikend dobre glasbe in dobre družbe, skratka obilo nore zabave.

Klub Zgornjesavinjskih študentov tudi letos pripravlja, sedaj že dobro poznan tudi izven meja Savinjske doline, tradicionalni Flosfest. Na tem odru so se v teh petnajstih letih zvrstila že marsikatera znana glasbena imena, tako iz Slovenije, kot tudi iz tujine. Gostili so srbsko skupino S.A.R.S., sarajevski Plavi orkestar, hrvaškega pevca in pevko Ivana Zaka ter Jeleno Rozgo in odlične slovenske glasbene skupine, med drugimi Siddharto, Big Foot Mamo in Mi2-je.

Letos v Vrbje prihaja nova zvezda na Balkanu Lana Jurčević, ki bo skupaj s Kingstoni popestrila petkov večer. Sobota bo letos v celoti rezervirana za hrvaško glasbeno sceno. Prvič na oder Flosfesta prihaja več kot odlični hrvaški glasbenik Toni Cetinski. Poleg njega bo večerno vzdušje popestrila tudi zimzelena hrvaška skupina Magazin, ki s svojimi ritmi vedno zagotovi zabaven večer za vse generacije!

28. in 29. julija lahko na odru 15. Flosfesta pričakujete znane glasbene zvezde, prav tako pa povsem sveže obraze, predvsem pa težko pričakovanje nastopajoče, na katere se publika pripravlja že od lanskega julija, ko je bilo na Ljubnem ob Savinji še posebej pestro v družbi predvsem slovenskih glasbenikov.

flos33

Konec julija je čas za zgornjesavinjski Flosfest

Vsako leto več kot 3000 glava množica dokazuje, da je prizorišče Vrbje na Ljubnem ob Savinji, kljub svoji oddaljenosti odlična lokacija za zabavo in druženje s prijatelji. Tudi letos bo poskrbljeno za kampiranje in pester dnevni program, na katerega se zoper vrača slavna nogometna milnica. Poleg tega pa bodo tudi tokrat organizatorji postregli s številnimi športnimi igrami na prav poseben, zgornjesavinjski način.

Vse mlade in mlade po srcu vabijo, da se jim pridružite na že 15. tradicionalnem Flosfestu, ki zoper napoveduje nepozabno zabavo v Vrbju.

Več informacij najdete na spletni strani Flosfest.si  in na njihove Facebook profilu.

Vstopnice najdete na spletni strani Eventima oziroma na Eventimovih prodajnih mestih po Sloveniji.

flos44

S CELJE.INFO NA FLOSFEST POL CENEJE

Kot je že praksa, na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo 18 vstopnic za Flosfest 2017 po polovični ceni.

Pol cenejše vstopnice naročite tukaj:

flos-polsi-2017