Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 10.7.2017 (vlom, zaseg droge, pogrešana oseba,…)


AKTUALNI DOGODKI OD 3.7.2017 DO 9.7.2017

3.7.2017

VLOM V HIŠO

Policisti so bili obveščeni o vlomu v eno izmed stan. hiš na območju Ponkvice. Storilci so s kraja odtujili kovinski trezor z vsebino. Odtujeni trezor je bil kasneje najden zavržen v bližini hiše, policisti so opravili ogled in zavarovali sledi. Po analizi vseh zbranih obvestilih in dokazih sledi zoper storilce kazenska ovadba.

TATVINA VZGLAVNIKA IZ KABRIOLETA

V prostore tukajšnje PP se je zglasila lastnica avtomobila kabrioleta in naznanila, da ji je NN storilec na območju naselja Šmarje pri Jelšah v času krajše odsotnosti odtujil vzglavnik zadnjega sedeža. Policisti zbirajo obvestila za izsleditev storilca.

4.7.2017

POGREŠANA OSEBA NA OBMOČJU BISTRICE OB SOTLI

Tega dne je prebivalka Bistrice ob Sotli poklicala na interventno številko policije in naznanila, da pogreša svojega partnerja. Za pogrešanim je stekla iskalna akcijo, pomoč pa so policistom nudili gasilci okoliških prostovoljnih društev, vodniki službenih psov, lovci in domačini. Pogrešani je bil kasneje nepoškodovan izsleden s strani domačina.

5.7.2017

SOSTANOVALKA V VEČSTANOVANJSKEM OBJEKTU ŽALILA DRUGO

Občanka naselja Šmarje pri Jelšah je obvestila policiste o neprimernem vedenju ene izmed sostanovalk več stanovanjskega objekta. Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je kršiteljica proti prijaviteljici izrekla več žaljivk in opazk, ki so pri njej povzročili občutek ponižanosti. Kršiteljici je bil izdan plačilni nalog.

6.7.2017

ZASEG VEČJE KOLIČINE PREPOVEDANE DROGE

Šmarski policisti so na območju Zgornjega Tinskega, opravili hišno preiskavo pri 53-letnemu domačinu in pri tem zasegli 10 kilogramov posušenih konopljinih vršičkov. Poleg zasežene droge je bila zasežena večja količina opreme in več drugih pripomočkov za gojenje konoplje pod umetnimi pogoji. Pri hišni preiskavi so policisti ugotovili tudi to, da je imel osumljeni električno napeljavo, ki jo je potreboval za gojenje konoplje, napeljano mimo merilne naprave.

Poleg kazenske ovadbe zaradi suma storitve kaznivega dejanja Neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, ga čaka še kazen za neupravičen odjem električne energije.

flos-polsi-2017