Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 18. 7. 2017 (ilegalni prestop meje, nasilje, alkohol,…)


11. 7. 2017 Rogaška Slatina

Policisti so bili obveščeni o nasilju v družini, ko je storilec napadel bivšo partnerko, do katere je bil nasilen že večkrat. Policisti so mu izrekli ukrep prepovedi približevanja in zoper storilca podali kazensko ovadbo.

12. 7. 2017 Rogaška Slatina

Policisti so iz prometa izločili vinjenega voznika neregistriranega mopeda. Ta prav tako ni uporabljal varnostne čelade. Oglobili so ga, zaradi alkohola pa se bo zagovarjal pred sodnikom.

13. 7. 2017 Rjavica

Policisti so obravnavali državljana Alžirije in dva državljana Sirije, ki so ilegalno prestopili državno mejo. Vsi trije so zaprosili za mednarodno zaščito.

14. 7. 2017 Negonje

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z udeležbo voznik tovornega vozila, ki je v križišču izsilil prednost motoristu. Voznik motornega kolesa in potnica sta se pri tem lažje telesno poškodovala. Povzročitelju so policisti izdali plačilni nalog.

15. 7. 2017 Rogaška Slatina

Policisti so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo. Ugotovljeno je bilo, da je storilec vlomil skozi vrata terase in iz notranjosti odtujil nekaj kosov zlatega nakita. Policisti bodo zbirajo obvestila o dejanju.

16. 7. 2017 Tuncovec

Policisti so obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini, kjer je osumljenec nad bratoma izvajal nasilje. Policisti so mu izrekli ukrep prepovedi približevanja. Prav tako ga bodo kazensko ovadili.

flos-polsi-2017