Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na tradicionalni, 13. pohod Od gorce do gorce na Sladko Goro

“Daj pridi v gorco k nam, smo dobre volje tam,” pravi stara ljudska pesem in dobre volje je na pretek na vsakoletnem pohodu Od gorce do gorce na Sladki Gori, ki ga tradicionalno organizira tamkajšnje turistično društvo TD Skriti biser.

Letos se bodo pohodniki na pot podali v soboto, 24. junija 2017 ob 9. uri izpred doma krajanov in gasilcev na Sladki Gori.

Organizator bo vsem udeležencem na startu zagotovil zemljevid z opisom poti in ponudbo na posameznih točkah. Krajša pohodniška pot, med vinogradi in vinskimi kletmi, primerna za vse starostne skupine. Vrata odprejo številne vinske kleti ob poti, ogled lokalnih znamenitosti in možnost nakupa domačih izdelkov.

Startnina je 5 EUR, v tej vrednosti je zajeta karta, ki vsebuje začrtano pot in predstavitev ponudnikov z njihovo ponudbo. Prav tako bodo pohodniki imeli na izbiro dobiti nahrbtnik in/ali majico, dežnik, kapo, vse z logotipom društva.

Za otroke je pohod brezplačen, razen če tudi oni želijo prejeti zgoraj našteto. Dogodek bo v vsakem vremenu,  se pa morajo pohodniki temu primerno pripraviti za pot. Pijačo in hrano pri posameznih ponudnikih je potrebno plačati.

Več informacij: Janko Šket 031 444 864.