Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Šentjurju kolesarje polivali z vodo (video)


Karavana kolesarske dirke po Sloveniji je po včerajšnjem prihodu iz celjske smeri danes skozi Šentjur prišla iz Rogaške Slatine. 

Domačini so so se nanje dobro pripravili, saj so jih na osrednjem križišču, kjer je bil tudi leteči cilj, v režiji domačih gasilcev osvežili s curki vode. Vse skupaj je zabeležil tudi Aleš Slemenšek.

*na sliki kolesarska karavana skozi Vrbno, foto: Mateja Rozman

Na Kozjansko.info smo dodali že nekaj fotk v fotogalerijo, še več jih bomo tekom dneva. Pripravljamo tudi obsežno foto-video reportažo s starta 4. etape Dirke po Sloveniji v Rogaški Slatini. Obiščite nas še kasneje!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”685″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]pohod-boc2