Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tretji del gorenjsko-kozjanskega tenisa


Zadnja sobota v maju je bila tudi letos rezervirana za nadaljevanje prijetne zgodbe teniških srečanj med teniškima kluboma iz Gorenje vasi in Kozjega.

Vse skupaj se je začelo pred letom dni, ko smo se na pobudo predsednikov obeh klubov, Izidorja Selaka in Romana Gradiška, dobili na prvem srečanju veteranskih teniških dvojic v Gorenji vasi, jeseni pa je sledilo še povratno srečanje v Kozjem.

Tokratno srečanje v Gorenji vasi je tako bilo tretje po vrsti. Tudi tokrat so na srečanju nastopile po štiri dvojice iz vsakega kluba ter odigrale po en niz z vsako nasprotno dvojico. Začelo se je popolnoma nasprotno od lanskega srečanja v Gorenji vasi. Domačini so dobili prve štiri tekme in povedli s 4:0. Sledile so štiri zmage gostov, pa spet štiri zmage domačih, v zadnji seriji štirih tekem pa je bil rezultat izenačen 2:2. V skupnem seštevku je tako zmaga pripadla tenisačem iz Gorenje vasi z rezultatom 10:6, kar je identičen rezultat kot je bil jeseni v Kozjem.

V treh srečanjih je to druga zmaga za igralce iz Gorenje vasi, prvo srečanje pa se je končalo z neodločenim rezultatom. Za TK Kozje sta po dve zmagi prispevali dvojici Tibor Palfy – Drago Slovenc in Roman Gradišek – Jože Zajc, po eno zmago pa sta prispevali še dvojici Božo Sok – Jožko Zalokar in Ervin Perčič – Erno Simončič.

Tekmam je sledilo prav tako tradicionalno druženje ob hrani, pijači in dobri volji in vsi skupaj že komaj čakamo nadaljevanja, ki bo ponovno jeseni v Kozjem. (R.G.)

polovicka_celje_klik