Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 12. 6. 2017


VOZNIKA POVOZILA PSA

Policisti šmarske policijske postaje so bili 5. junija obveščeni, da je voznik osebnega avtomobila na območju Šentvida pri Grobelnem trčil v psa. Na kraju samem je bilo ugotovljeno, da sta psa brez fizičnega nadzora povozila dva udeleženca v cestnem prometu, pes je zaradi poškodb na kraju poginil, na vozilih pa je nastala materialna škoda. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja je bil izsleden lastnik psa, kateremu je bila izdana globa.

UDELEŽENCA V CESTNEM PROMETU VOZILA MOČNO POD VPLIVOM ALKOHOLA

V časovnem terminu od 5. 6 – 11. 6. 2017, so policisti v cestnem prometu obravnavali dva voznika, ki sta vozila močno pod vplivom alkohola. Prvemu je alkotest pokazal 1.36 mg/l alkohola, drugemu pa 0,92 mg/l alkohola. Obema je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, eden izmed njiju je bil pridržan do streznitve, oba pa se bosta morala zagovarjati pred sodiščem.

TATVINA ARTIKLOV V TRGOVINI

Policisti so bili 6. junija obveščeni o tatvini artiklov v eni izmed trgovin v naselju Šmarje pri Jelšah. Policisti so z zbiranjem obvestil pridobili osebni opis storilca, za katerim še poizvedujejo. Po vseh zbranih obvestilih bo zoper storilca podana kazenska ovadba.

PROMETNE NESREČE

Policisti šmarske policijske postaje so od 5. 6 – 11. 6. 2017 obravnavali tri prometne nesreče, v katerih je nastala materialna škoda. V eni izmed teh pa je prišlo tudi do lažjih telesnih poškodb. Večjih oz. hujših prometnih nesreč policisti niso obravnavali.