Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 14.6.2017


Policisti Policijske postaje Rogaška Slatina so v prejšnjem tednu obravnavali naslednje dogodke:

5.6.2017 so policisti obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini, ko je nekdanji partner izvajal psihično in fizično nasilje nad oškodovanko. Nasilnežu je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja, za svoje početje pa se bo moral zagovarjati na sodišču.

6.6.2017 so policisti imeli v postopku voznika kombiniranega vozila, ki je pregloboko pogledal v kozarec ter mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje. Prav tako je bil zaradi vožnje pod vplivom alkohola oglobljen tudi kolesar ter dva voznika osebnega avtomobila.

7.6.2017 so policisti obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti voznice, ki je trčila v kamnito škarpo. Drugo prometno nesrečo pa je neprevidna voznica povzročila zaradi izsiljevanja prednosti. Obema je bil izdan plačilni nalog.

7.6.2017 so policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je med partnerjema prišlo do prepira. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

V minulem tednu so policisti PU Rogaška Slatina obravnavali še tri tatvine koles v Rogaški Slatini. Eno odtujeno kolo je bilo najdeno in vrnjeno lastniku. Policisti o tatu koles zbirajo informacije.