Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Najboljši devetošolci OŠ Podčetrtek na sprejemu pri županu


Župan občine Podčetrtek Peter Misja ima posluh za uspehe in uspešne krajane in krajanke, ne glede na njihovo starost. Ob koncu šolskega leta je sprejel najboljše devetošolce ter jim ob čestitkah v spomin podelil zlate petice in slovarje.

Junij je za učence pomemben mesec, saj se zaključujejo ocene in urejajo še zadnje formalnosti pred zasluženimi počitnicami. Prav poseben mesec je prav gotovo za devetošolce, ki zaključujejo eno izmed poglavij življenja in se odpravljajo novim ciljem naproti. 

Župan občine Podčetrtek ima vsakoletno odprte oči in ušesa za najboljše učence in tako je ob koncu šolskega leta v svoji sejni sobi sprejel cvet devetošolcev, ki so bili vsa leta odlični, ali pa so dosegli izjemne rezultate na različnih področjih. Čestital jim je za vse, kar so dosegli, v želji, da bodo tudi naprej tako uspešni, učenci pa so županu zaupali svoje uspehe in cilje za naprej. Župan Misja jim je v družbi Simone Šelekar, vodje financ in družbenih dejavnosti na Občini Podčetrtek, podaril slovar angleškega jezika ter zlate petice, ki jih odličnim učencem že nekaj let podarjajo na Občini Podčetrtek in so zagotovo nepozaben in trajen spomin na osnovnošolski odličen uspeh.

K. C.