Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Na Boč s Štajerskim valom


Letos je zadnja junijska nedelja, ki je sovpadala z dnevom državnosti, minila v znamenju tradicionalnega pohoda na Boč z radiem Štajerski val. Okoli 400 pohodnikov, ki se je na pot podalo bodisi iz Poljčan ali Kostrivnice, so opremili z majicami z logom Štajerskega vala ter vodo, ob prihodu na cilj pa so bili pohodniki deležni zabave, malice in odlične družbe z radijci.

boc_9

Štajerski val je letos organiziral že 4. pohod na Boč. Ob prijavi pohodnikov na startu v Poljčanah ali Kostrivnici, so pohodniki s strani organizatorjev prejeli majico z logom Štajerskega vala ter vodo in se podali na pot do planinskega doma na Boču, kjer je bil tudi cilj.

Na vrhu ob cilju je bilo tako kot vsa leta poprej zelo veselo, saj so organizatorji vsem pohodnikom za okrepčilo pripravili golaž, za zabavo pa so skrbeli Mladi korenjaki, folkloristi in radijci Štajerskega vala, ki so poskrbeli za številna presenečenja, zabavne igre in prijetno druženje.

boc_26

Organizatorji so pripravili tudi lepe nagrade, ki so jih z malo sreče imeli možnost preko žreba prejeti naključni pohodniki, ki so se ob koncu veselili z brezplačnim vikend najemom avtomobila, vikend paketom na morju in drugimi lepimi nagradami.

Rekreacija, prijetno druženje in spoznavanje radijcev ne le preko radijskih valov, ampak v živo, so tako zaznamovali letošnji dan državnosti na Boču.

Nekaj utrinkov s pohoda pa si lahko ogledate v foto galeriji.

K. C.