Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Znane podrobnosti o nesrečah na Blagovni in Grobelnem


V petek sta se na našem območju v kratkem času zgodili dve prometni nesreči, o njunih podrobnostih pa je danes več sporočila Policijska uprava Celje.

V Goričici en huje poškodovan

Prva nesreča se je zgodila nekaj minut čez sedmo uro zjutraj na lokalni cesti Bukovžlak–Dole, in sicer v Goričici. 67-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Dol proti Proseniškem, je v Goričici prehiteval tovorno vozilo, čeprav smerno vozišče za vožnjo iz nasprotne smeri ni bilo prosto v dolžini, ki je potrebna za prehitevanje. 67-letni voznik je tako čelno trčil v osebno vozilo 41-letnega voznika, ki je pravilno pripeljal nasproti iz smeri Proseniškega. 67-letni povzročitelj prometne nesreče se je v prometni nesreči lažje poškodoval, 41-letni voznik pa huje.

Pri Grobelnem dva 

Drugo hudo prometno nesrečo so policisti obravnavali okoli 10.30 ure izven naselja Grobelno. 29-letni voznik je vozil osebno vozilo po glavni cesti iz smeri Šentvida proti Šentjurju. Še pred naseljem Grobelno je izgubil oblast nad vozilom in trčil v osebno vozilo, s katerim je iz šentjurske smeri pravilno pripeljal 66-letni voznik. V silovitem čelnem trčenju se je 66-letni voznik lažje telesno poškodoval njegovi sopotnici stari 61 in 82 let pa huje.

polovicka_celje_klik