Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 3. 5. 2017


NA VOZIŠČE PRITEKEL PES

Na območju Šentvida pri Grobelnem je 26. aprila udeleženka v cestnem prometu z osebnim avtomobilom trčila v psa. Policisti so opravili ogled in z zbiranjem obvestil ugotovili lastnika psa, ki je brez nadzorstva pritekel na vozišče. Lastnik psa bo moral oškodovanki povzročeno škodo na avtomobilu povrniti.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM

V naselju Šmarje pri Jelšah je prišlo do prometne nesreče s povzročeno materialno škodo, povzročitelj pa je s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Policisti so opravili ogled prometne nesreče in povzročitelja kmalu izsledili. Zaradi kršitev je bil oglobljen.

DVE PROMETNI NESREČI

28. aprila so bili policisti obveščeni o dveh prometnih nesrečah, ki so se zgodile na cestah na območju tukajšnje policijske postaje. V obeh nesrečah je bil vzrok prometne nesreče nepravilna smer oz. stran vožnje, v eni od nesreč pa sta bila udeleženca lažje telesno poškodovana.

KRŠITELJICA RAZGRAJALA V LOKALU

 Policisti so bili 29. aprila obveščeni, da se v lokalu v Šmarju pri Jelšah nahaja gostja, ki se nedostojno vede do natakarice, v nadaljevanju pa je razbila še nekaj inventarja lokala. Kršiteljica je po posredovanju policistov kraj zapustila, zaradi kršitve pa je bila oglobljena.

GROZIL SORODNIKOM – IZREČEN UKREP PREPOVEDI PRIBLIŽEVANJA

Policisti so bili obveščeni o grožnjah, ki bi jih naj moški z območja Kozjanskega izrekel zoper več oseb in le-te podkrepil s fizičnim nasiljem. Kršitelju je bil zaradi kršitev izrečen ukrep prepovedi približevanja, po vseh zbranih obvestilih in dokazih pa se bo moral zagovarjati na sodišču.