Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šentjur: 24. 5. 2017


Tatvina tobogana

Dne 17. 5. 2017 je neznanec iz otroškega igrišča na Grobelnem odtujil tobogan. Policisti storilca še iščejo.

Kršitev Javnega reda in miru

Policisti so bili 18. 5. 2017 obveščeni, da naj bi se zet nesramno obnašal do tasta in tašče. Na kraju so policisti ugotovili, da je občan dejansko kršil javni red in mir, zaradi česar so mu izdali plačilni nalog.

Tatvina iz tovornjaka

V noči na 18. 5. 2017 je voznik romunskega tovornega avtomobila spal v tovornem vozilu na počivališču Zima na avtocesti A1. V tem času mu je neznanec iz kabine tovornega avtomobila odtujil dva mobitela in okoli 500 € gotovine.

Vožnja brez vozniškega dovoljenja

Dne 22. 5.  2017 so policisti v Kostrivnici kontrolirali voznika osebnega avtomobila. Ugotovili so, da je voznik vozil brez vozniškega dovoljenja. Zaradi tega mu je bilo vozilo zaseženo, globo pa mu bo izrekel sodnik.

Poškodovan motorist

Policisti so 19. 5. 2017 obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je hudo telesno poškodoval motorist. Policisti so na kraju ugotovili, da je do prometne nesreče prišlo zaradi neprilagojene hitrosti, zaradi česar je motorist padel, drseče motorno kolo pa je zadelo v osebni avtomobil. Motoristu bo izdan plačilni nalog.

Varnost kolesarjev

Od 15. do 29. 5 .2017 poteka akcija usmerjena za varnost kolesarjev, kot tudi ugotavljanju njihovih kršitev, s ciljem preprečevanja prometnih nesreč z najhujšimi posledicami. Svetujemo, da ste s svojim obnašanjem in vožnjo vzor svojim najmlajšim in bližnjim, ki se šele učijo pravil obnašanja v prometu in so jim posledice v prometnih nesrečah tuje.

Po pooblastilu komandirja PP

Simon Veber, pomočnik komandirja PP, policijski inšpektor specialist III

dan-77-polsi-klik