Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Kresovanje na Grobelnem in ob Slivniškem jezeru 2017 (foto)


Na predvečer praznika dela marsikje zagorijo kresovi. Ti sicer izhajajo iz opozorilnih znakov oziroma signalizacije pred turškimi vpadi, danes pa jih v večini prižagamo za zabavo, oziroma v čast delavskemu prazniku, ki sledi naslednji dan – 1. maju.

kresovanje-2Letos so na Kozjanskem pripravili več zasebnih kresov in tudi javna. Na Grobelnem so za ogromen kres poskrbeli člani Športnega in mladinskega društva Grobelno, ob pomoči KS Grobelno. ki je zagorel ob pri Domu krajanov.

Kresovali pa so tudi na Slivniškem jezeru, tu je množico ljudi zabaval ansambel Mladi korenjaki.

Več o kresovanju pa si lahko ogledate v galeriji fotografij.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”656″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

polkaholik-polsi-klik