Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Naučite se igrati diatonično harmoniko v šoli Polkaholik. V Šmarju in Štorah – 40 % ceneje

Kakor vsepovsod v življenju so tudi pri učenju harmonike najpomembnejši prvi koraki. Pomembno je da so ti koraki, trdni, odločni in obloženi z veliko znanja.

V šoli diatonične harmonike (tako imenovane “frajtonarice” Polkaholik je pomembna kvaliteta, zato se držijo stavka: “Kvaliteta, ne kvantiteta!” in z vsakim učencem delajo posamično.To pripomore k večji zbranosti tako učenca kot učitelja. Kar je prednost predvsem za vas bodoči harmonikaši in harmonikašice, saj se vam učitelj bolj posveti in vam temeljito razloži skladbo.

Miha Ojsteršek,  Harmoniko igra od svojega 7. leta. V dosedanji karieri si jenabral že kar nekaj kilometrine in izkušenj z nastopanjem in poučevanje. Trenutno  si kilometrino nabira v zelo znani slovenski skupini Atomik Harmonik, ki je s prihodom na slovensko glasbeno sceno naredila pravo revolucijo in pripomogla k povečanju priljubljenosti harmonike v Sloveniji.

Način učenja

Za začetnike velja, da so prvi koraki najpomembnejši. Prav zato začnejo na dnu, ustvarijo trdne temelje in nato na teh temeljih gradijo.

Zato na prvih vajah, spoznavate inštrument (nekaj malega teorije, pravil harmonike in zakonov glasbe) ter se z učiteljem pogovarjate o vaših željah in ciljih. Skozi pogovor z učencem se ustvari načrt učenja, ki se lahko tudi prilagaja željam učenca.

Vse začetnike učijo po sistemu pokaži in ponovi; to pomeni, da učitelj odigra del skladbe oz. določeno frazo, učenec pa jo nato ponovi. To ponavljata, dokler si učenec ne zapomni te fraze, nato gresta na naslednjo in tako čez celotno skladbo.

Vse, ki pa so glasbene temelje že položili sami, pa prav tako skozi pogovor in kratek “test” preverijo znanje in na podlagi tega ustvarijo načrt učenja. 

V šoli diatonične harmonike Polkaholik so prilagodljivi, vendar od kakovosti ne odstopajo.

Kako se vpisati in začeti

Če bi se želeli pozanimati o podrobnostih ali morda kar začeti s prvimi lekcijami, pokličite Miho Ojstrška na 051 682 106 ali pišite na [email protected].

Redna cena je 50 € za 4 individualne vaje po 60 minut. Učne ure so mogoče tako v Šmarju pri Jelšah, kot v Štorah.

polkaholik11

S KOZJANSKO.INFO UČNE URE DIATONIČNE HARMONIKE V ŠOLI POLKAHOLIK 40 % CENEJE

Našim obiskovalcem in članom strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si tudi tokrat ponujamo velik popust. Za paket 4 ur učenja diatonične harmonike boste namesto 50 € odšteli le 30 €. Na voljo je le 6 paketov!

Cenejše učne ure igranja diatonične harmonike naročite tukaj:

polkaholik-polsi-klik