Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Mestinje prihaja trgovina s kmetijskimi stroji, priključki in opremo Lagerhof

V nedeljo, 23. aprila, v Mestinju vrata odpira nova trgovina s kmetijskimi stroji, priključki in opremo Lagerhof. S pestro in kvalitetno ponudbo želijo dokazati, da so vredni izbire in med drugim potrditi garancijo kmetijske mehanizacije.

O kvalitetni ponudbi se boste lahko prepričali v nedeljo, 23. aprila, od 9. ure dalje, ko bo v Šmarju pri Jelšah, nasproti bencinskega servisa MOL, praktična predstavitev kmetijske mehanizacije, po predstavitvi pa bo uradno odprtje trgovine v Mestinju.

Poleg prodaje bodo nudili širok spekter znanja pri prodaji, svetovanju, delovanju na področju uvoza in distribucije, s čimer želijo ostati zaupanja vreden poslovni partner tako posameznikom kot podjetjem.

Glavna dejavnost podjetja je po besedah direktorja Nejca Šuca prodaja kmetijskih strojev. Ponujajo širok spekter kosilnic, obračalnikov, zgrabljalnikov, samonakladalk, balirk, plugov, vrtavkastih bran, mulčerjev, frez in prikolic.

lagerhof_2

Ob vsem tem pa bodo ponujali kakovostno novo in rabljeno kmetijsko mehanizacijo znamk Pottinger, Claas, Kuhn, Krone, Vicon, Sip, Maschio, Rabe werk, Lemken, Regent, Vogel&Noot, John Deere, Shaktiman, Fieldking.

Podjetje Lagerhof bodočim kupcem v prvi vrsti strokovno svetuje, uredi ugodno financiranje in kupljeno tudi dostavi na dom. Ob tem je pomembno, da strankam stojijo ob strani, za kakovost pa jamčijo z garancijo. V kolikor z nakupom niste zadovoljni, pa denar vrnejo. Podjetje ima partnerje v številnih državah kot so Nemčija, Francija, Avstrija, Hrvaška, Poljska, Romunija in tudi Indija.

Več kot dovolj razlogov za obisk nedeljskega dogajanja, ki se bo pričelo ob 9. uri v Šmarju, nato pa nadaljevalo z otvoritvijo trgovine v Mestinju, kjer ne bom manjkalo hrane in pijače, pa tudi za zabavno-glasbeno vzdušje bo poskrbljeno!