Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Šmarski Legionarji tokrat boksali v Novem Sadu


Minuli konec tedna so se trije šmarski Legionarji udeležili Regionalne lige Vojvodine v Novem Sadu. Nastopili so Sara Poharc in Klara Šurbek ter Gal Šepic.

Sara Poharc se je v kategoriji do 57 kilogramov pomerila z srbsko boksarko Dragičevič Bojano iz ŽBK Šajkaši. Poharčeva je odlično odboksala, predvsem v prvih dveh rundah, ko je odlično zadevala in bila po mnenju večine boljša. V tretji rundi ji je tempo malo padel. Sodniki so zmago z 2:1 prisodili domačinki, čeprav bi po mnenju trenerja Aleša Šurbka v tej borbi res lahko bilo drugače. Vsekakor pa je Sara pokazala velik napredek in odpravila kar nekaj pomanjkljivosti.

legionar_novi_sad_5

Druga je v ring stopila Klara Šurbek (v kategoriji do 52 kilogramov). Boksala je proti Sari Škapik iz BK Kikinda. Klara je uvodno rundo odlično začela, izkoriščala svojo višino proti nekoliko nižji in težji nasprotnici. Naredila nekaj dobrih udarcev iz distance. Obe tekmovalki sta pokazale dober boks in oddelali dobre serije udarcev. Na koncu runde si je Klara nekoliko poškodovala zapestje in žal ni mogla nadaljevati dvoboja.

Zadnji je v kategoriji do 70 kilogramov nastopil Gal Šepic. Slednji je boksal je proti izkušenejšemu Črnogorcu Milošu Krasniću. Gal je odlično odboksal skozi celoten dvoboj, ki je bil enakovreden. Oba sta se borila do konca in pokazala odličen boks. Gal je izgubil z rezultatom 2:1. Kakor Sara in Klara, si je tudi Gal zagotovo pridobil dragocene izkušnje, ki mu bodo zagotovo prišle prav v nadaljevanju kariere. 

Vir in foto: BK Legionar